It analytik/čka-projektový manažer, projektová manažerka - systémoví analytici, České Budějovice

Informační technologie / It analytik/čka-projektový manažer, projektová manažerka - systémoví analytici

Společnost NUMERICA s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Senovážné nám. 241, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 40 000 - 60 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: It analytik/čka-projektový manažer, projektová manažerka - systémoví analytici (Senovážné nám. 241, České Budějovice)

Hledáme nadšence do moderních technologií, který bude spolupracovat s ostatními členy týmu a posouvat projekty dál.
Pracovní náplň: IT analýza požadavků zákazníků, úzká spolupráce s programátory při tvorbě zadání pro implementaci; tvorba projektové dokumentace a uživatelská podpora zákazníků; projektové vedení a komunikace se zákazníkem v průběhu projektu; konzultační podpora obchodního týmu při získávání nových zakázek; utváření produktové strategie s cílem vylepšení vlastních produktů společnosti.
Požadujeme: VŠ nebo SŠ vzdělání- preferujeme zaměření na IT; dobré předpoklady pro tvorbu analytické a projektové dokumentace; znalosti z oblasti IT- zkušenosti s přípravou podkladů pro realizaci IT zakázek; komunikační schopnosti a dobré vystupování; časovou flexibilitu, odpovědnost za svěřené projekty; schopnost týmové i samostatné práce; řidičský průkaz B, aktivní řidič; ochotu občas cestovat k zákazníkovi.
Oceníme znalosti: zkušenosti s integrací informačních systémů ve výrobě; integraci podnikových systémů ve výrobě; řízení projektů a vedení projektové dokumentace (metodika Prince2 nebo TOGAF výhodou); péče o zákazníky- komunikace a řešení požadavků, školení uživatelů podnikových systémů; angličtina na komunikativní úrovni.
Co můžeme nabídnout? Zázemí stabilní české společnosti; příjemné pracovní prostředí v přátelském kolektivu v centru Českých Budějovic; atraktivní a dlouhodobě perspektivní pracovní náplň; zaškolení, možnost profesního růstu; systém firemního vzdělávání vč. jazykových kurzů; práci s využitím moderních technologií; motivující systém odměňování (fixní mzda + výkonnostní složka + odměny z projektů); výše mzdy podle praxe, od zkušební lhůty až k individuální výši podle výkonnosti po zapracování a včetně odměn nebo zvláštních prémií.
Nástup: možný ihned.
Zaměstnanecké výhody: flexibilní začátek/konec pracovní doby, mimopracovní aktivity a firemní akce, bonusový systém odměňování a sick dyas.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.

Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti NUMERICA s.r.o.

NUMERICA s.r.o.
Senovážné nám. 241
České Budějovice
37001
IČO: 3382401
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Informační technologie

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Informační technologie