Jednatel/jednatelka společnosti - členové statutárních orgánů, Kašperské Hory

Management / Jednatel/jednatelka společnosti - členové statutárních orgánů

Společnost Statek Kašperské Hory s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dlouhá 95, Kašperské Hory
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Jednatel/jednatelka společnosti - členové statutárních orgánů (Dlouhá 95, Kašperské Hory)

Náplň práce: zodpovědnost za komplexní řízení zeměd. spol. dle smlouvy o výkonu funkce
Termín nástupu: 01.10.2023 nebo dle dohody
Požadavky na uchazeče: nejlépe VŠ vzdělání zemědělského směru s příslušnou praxí s řízením zemědělském provozu po dobu alespoň 5 let, znalost platné související legislativy,znalost ekonomiky zemědělského hospodářství,manažerské, organizační, řídící a komunikační schopnosti, orientace v oblasti využití a zpracování dotačních titulů v zemědělství, vysoké pracovní nasazení, flexibilita, zodpovědný přístup ke svěřeným úkolům, znalost práce na PC, může být vyžadován výpis z rejstříku trestů, ŘP sk. „B“.
Nabízíme: zázemí městské organizace, dobré pracovní podmínky a profesionální přístup, odpovídající mzdové ohodnocení, zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, telefon, notebook, služební vůz, životní pojištění a penzijní připojištění), výkon práva myslivosti ve vlastní honitbě, možnost služebního bytu
Zájemce podá písemnou přihlášku, která bude obsahovat: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu uchazeče, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis uchazeče, platný e-mailový a telefonický kontakt.
K přihlášce zájemce doloží: životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech (zasláním požadovaných materiálů současně zájemce potvrzuje, že údaje uvedené v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné), výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, souhlas se získáním, zpracováním a uchováním osobních údajů.
V případě zájmu o další informace, návštěvu společnosti, provozu atd. je možné
kontaktovat starostu města na tel. 602 464 828.
Přihlášky do výběrového řízení je možné zaslat do 11. září 2023 do 12.00 hodin na adresu: Město Kašperské Hory, Náměstí 1, 341 92 Kašperské Hory, k rukám starosty města Jana Voldřicha, DiS. Obálku s listinnými přihláškami zájemce výrazně označí „VŘ STATEK - NEOTEVÍRAT“.
Předpokládaný termín osobních pohovorů: 18. září 2023 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Kašperské Hory (budova radnice, náměstí, 1. patro).

Informace o společnosti Statek Kašperské Hory s.r.o.

Statek Kašperské Hory s.r.o.
Dlouhá 95
Kašperské Hory
34192
IČO: 64833330
aktualizováno před 10 měsíci