Knihovník / knihovnice - knihovníci, Červený Kostelec

Kultura a sport, Administrativa / Knihovník / knihovnice - knihovníci

Společnost Knihovna Břetislava Kafky Červený Kostelec

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Sokolská 293, Červený Kostelec
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 21 580 - 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Knihovník / knihovnice - knihovníci (Sokolská 293, Červený Kostelec)

Knihovna Břetislava Kafky Červený Kostelec vyhlašuje výběrové řízení na pracovní pozici
knihovník/knihovnice oddělení pro děti a mládež.

Požadujeme: minimálně SŠ vzdělání s maturitou (VŠ vzdělání, pedagogická praxe či zkušenosti s prací v knihovně výhodou); dobré komunikační dovednosti, schopnost komunikace s pedagogy (domlouvání besed pro třídní kolektivy), pozitivní vztah k práci s dětmi; organizační schopnosti; kreativitu, systematičnost a důslednost; příjemné a vstřícné vystupování; časovou flexibilitu; aktivní čtenářství, zájem o literaturu (zejména dětskou); výbornou znalost českého jazyka slovem i písmem; schopnost samostatné i týmové práce; morální bezúhonnost, odolnost vůči stresu, dobrou zdravotní způsobilost; vyšší počítačovou gramotnost; znalost knihovního programu Tritius výhodou; znalost cizího jazyka výhodou.

Nabízíme: zajímavou a různorodou práci; dlouhodobou pracovní perspektivu; benefity (příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené); podporu dalšího odborného vzdělávání; pracovní poměr na jeden rok s možností prodloužení; plný pracovní úvazek i možnost zkráceného pracovního úvazku; pružnou pracovní dobu; zkušební dobu 3 měsíce.

Náplň práce: poskytování knihovnických služeb se zaměřením na dětské čtenáře; podpora čtenářství a volnočasových aktivit v knihovně; realizace besed pro MŠ a ZŠ; samostatné vykonávání odborných prací spojených s obsluhou čtenářů (po zaučení); podílení se na profilaci skladby knihovního fondu; příprava a realizace vzdělávacích, výchovných a kulturních akcí pro děti i dospělé.

Předpokládaný nástup: od 1. 7. 2023 (po dohodě i později).

Plat: dle dosaženého vzdělání a započítané praxe podle platných tabulek (cca od 21.580 Kč do 32.000 Kč, po uplynutí zkušební doby možnost osobního příplatku).

Pracovní doba: celý úvazek (8 hodin denně) - po dohodě může být i kratší.

Kontakt: nabídky se strukturovaným životopisem zasílejte pouze elektronicky do 26. 4. 2023 do 14:00 hodin na adresu
Po vyhodnocení písemných přihlášek budou vybraní uchazeči přizváni k ústnímu pohovoru. Ústní pohovory proběhnou v pátek 28. 4. 2023 odpoledne, přesné časy budou uchazečům sděleny telefonicky.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z přihlášených uchazečů a výběrové řízení zrušit bez udání důvodu. Podáním přihlášky uchazeč/ka souhlasí s tím, že zadavatel bude pro potřeby výběrového řízení nakládat s jeho osobními údaji.

Případné další informace poskytne ředitelka Knihovny Břetislava Kafky Červený Kostelec Mgr. Markéta Šolcová na tel.: 605 500 188 či e-mailu:

Informace o společnosti Knihovna Břetislava Kafky Červený Kostelec

Knihovna Břetislava Kafky Červený Kostelec
Sokolská 293
Červený Kostelec
54941
IČO: 857416
aktualizováno před asi rokem