Komunitní (sociální) pracovník/-ice - sociální pracovníci v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené), Třinec

Zdravotnictví, Výchova a vzdělávání / Komunitní (sociální) pracovník/-ice - sociální pracovníci v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Bunkr, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jablunkovská 110, Třinec
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 33 500 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Komunitní (sociální) pracovník/-ice - sociální pracovníci v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené) (Jablunkovská 110, Třinec)

Požadujeme - VOŠ nebo VŠ sociálního nebo humanitního směru, nebát se nových výzev, které terénní práce s lidmi nabízí a připravenost na ně reagovat, sdílení hodnot jako poctivost, zodpovědnost, otevřenost, flexibilita, respekt, humor, spolupráce a neformální vztahy v týmu, autentičnost, aktivita, vědomí vlastních hranic, schopnost práce v týmu, ale i samostatně, ochota učit se.
Mapování a vyhodnocování potřeb obyvatel, budování důvěry s komunitou, aktivizace, motivace, povzbuzování a zapojování členů komunity do procesu řešení.
Úvazek 0,6 - 0,8, uvedená mzda je při plném úvazku, včetně osobního ohodnocení po zaučení, možnost absolvování akreditovaného kurzu Metoda komunitní práce (60 hod).
Životopis a motivační dopis (pár vět o tom, co Vás láká na práci terénního komunitního pracovníka) zaslat nejpozději do 14. 2. 2023 na e-mailovou adresu:
Pracoviště: Třinec

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Bunkr, o.p.s.

Bunkr, o.p.s.
Jablunkovská 110
Třinec
73961
IČO: 26617013
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese Frýdek-Místek v oboru Zdravotnictví, Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Frýdek-Místek v oboru Zdravotnictví, Výchova a vzdělávání