Kontrolor / kontrolorka kvality (thp pracovník / pracovnice) - kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů), Kbelnice

Výroba a provoz / Kontrolor / kontrolorka kvality (thp pracovník / pracovnice) - kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů)

Společnost LPH Kbelnice s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kbelnice 22, Kbelnice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 - 31 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Kontrolor / kontrolorka kvality (thp pracovník / pracovnice) - kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů) (Kbelnice 22, Kbelnice)

Kontrolor/kontrolorka kvality - pokročilá znalost práce s PC (databáze, excel,…), dovednost měřit posuvným měřidlem i jinými měřidly obvykle používanými ve strojírenském průmyslu, spolehlivost a pečlivost, vysoce zodpovědný přístup k práci, samostatnost v práci i rozhodování, vedení týmu (4 přímý podřízení), aktivní znalost AJ nebo NJ, řidičský průkaz skupiny B (ostatní skupiny výhodou, obsluha VZV též výhodou), vítána znalost zpracování 8D eportu, praxe v ISSO 9001 a int. auditu, zpráva o přezkoumání QMS a praxe v oboru je výhodou. Zkušební doba - 3 měsíce, prémie po zaučení (až 5.000 Kč), možnost čerpání dalších benefitů, pracovní doba PO - PA 6:00 - 14:30. Možnost prodloužení PP na dobu neurčitou.
Výhody:
Prémie a další benefity.

Informace o společnosti LPH Kbelnice s.r.o.

LPH Kbelnice s.r.o.
Kbelnice 22
Kbelnice
50601
IČO: 15057852
aktualizováno před téměř 2 roky