Kustod/ka orchestru, manipulant/ka orchestru - ostatní pomocní a nekvalifikovaní pracovníci ve službách jinde neuvedení, Liberec

Služby / Kustod/ka orchestru, manipulant/ka orchestru - ostatní pomocní a nekvalifikovaní pracovníci ve službách jinde neuvedení

Společnost Divadlo F.X.Šaldy Liberec,příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Zhořelecká 344, Liberec
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 10 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Kustod/ka orchestru, manipulant/ka orchestru - ostatní pomocní a nekvalifikovaní pracovníci ve službách jinde neuvedení (Zhořelecká 344, Liberec)

Podmínky: fyzická manipulace s hudebními nástroji, vč. manipulace mezi jednotlivými scénami; manipulace s notovými stojany a jejich údržba; zodpovědnost za bezpečný transport a správné označení hudebních nástrojů a hudebních materiálů v rámci zájezdů opery DFXŠ; příprava prostor pro orchestr při zkouškách a představeních vč. koncertů, hostování a zájezdů; zodpovědnost za kompletnost notového materiálu; znalost hudebních nástrojů a orientace v notovém materiálu výhodou; časová flexibilita, komunikativnost, logistické schopnosti.
Uzávěrka přihlášek 21.09.2021
Konkurz proběhne 23.09.2021 v Malém divadle.
Přihlášky se stručným životopisem zasílejte nejpozději do 21. 9. 2021 na: nebo na adresu DFXŠ Liberec, pers. odd., Zhořelecká 344/5, 460 01, Liberec.
Platové zařazení dle NV č. 341/2017 Sb. v platném znění.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Divadlo F.X.Šaldy Liberec,příspěvková organizace

Divadlo F.X.Šaldy Liberec,příspěvková organizace
Zhořelecká 344
Liberec
46001
IČO: 83143
aktualizováno před více než 2 roky