Logistik-administrace-skladník - skladníci, obsluha manipulačních vozíků, Rudná

Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz, Doprava / Logistik-administrace-skladník - skladníci, obsluha manipulačních vozíků

Společnost Döllken CZ s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště K Vypichu 1087, Rudná
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Logistik-administrace-skladník - skladníci, obsluha manipulačních vozíků (K Vypichu 1087, Rudná)

Přijmeme od 1.9.2023 nebo dle dohody na HPP na pracovní pozici logistik/čka-skladník/ce v obchodně logistickém centru Rudná u Prahy, K Vypichu 1087.

Požadujeme minimálně SŠ vzdělání, s praxí alespoň 1 rok, (pokud uchazeč prokáže i bez praxe své znalosti v oboru, pak není podmínkou) , dobré komunikativní schopnosti, velmi dobrá znalost práce v logistice a pozitivní přístup k práci, řízení VZV.

Obsahem pracovní činnosti je administrativní logistická činnost a část pracovní náplně pak práce ve skladě.

Zaměstnavatel uzavře pracovní poměr pouze s tím uchazečem/čkou, který/á maximálně splňuje daná kritéria a nestřídá často zaměstnavatele.

Nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou, zajímavou a kreativní pracovní činnost, seberealizaci, karierní i mzdový růst, možnost slev na prodávané zboží, stravenkový paušál a pod.

Uchazeči se zájmem o pracovní nabídku mohou své stručné životopisy zaslat v českém jazyce na e-mail Vybrané uchazeče pak vyrozumíme o dalším postupu a pozveme je na pohovor.

Benefity pracovní pozice

  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Döllken CZ s.r.o.

Döllken CZ s.r.o.
K Vypichu 1087
Rudná
25219
IČO: 25128370
aktualizováno před 17 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Logistik-administrace-skladník - skladníci, obsluha manipulačních vozíků