Manažer/ka kvality - řídící pracovníci v oblasti kvality a certifikace systémů řízení (iso), Ovčáry

Výroba a provoz, Administrativa, Management / Manažer/ka kvality - řídící pracovníci v oblasti kvality a certifikace systémů řízení (iso)

Společnost SANKO GOSEI Czech, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Ovčáry 307, Ovčáry
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 60 000 - 75 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Manažer/ka kvality - řídící pracovníci v oblasti kvality a certifikace systémů řízení (iso) (Ovčáry 307, Ovčáry)

První kontakt:
e-mail:

Náplň práce:
Odpovědnost za veškeré procesy týkající se kontroly kvality, jejich zavedení, udržování a optimalizaci (analýza pracovních postupů a jejich zlepšování). Řešení zákaznických reklamací a interní zmetkovitosti. Příprava na zavedení systému managementu jakosti dle norem ISO, jeho udržování a zlepšování. Plánování a vyhodnocování pravidelných auditů dle požadavků norem ISO. Komunikace s klíčovými zákazníky a dodavateli. Úzká spolupráce s mateřskou společností a dalšími pobočkami.

Požadavky:
Zkušenost s prací na obdobné pozici (praxe v automotive výhodou), zkušenost se zaváděním nové výroby výhodou, znalost normy ISO 9001 (IATF16949 výhodou), zkušenost s prováděním vnitřních auditů (certifikát auditora výhodou), praktická znalost nástrojů řízení kvality (Ishikawa diagram, Analýza 5W, Metoda 8D, FMEA atd.), znalost práce s měřícími přístroji, anglický jazyk na komunikativní úrovni (denní komunikace a reportování nadřízeným), zodpovědnost a profesionální přístup, ŘP.

Zaměstnanecké výhody:
Možnost podílet se na rozjezdu nového výrobního závodu. Práce v novém, moderně zařízeném provozu. Možnost karierního růstu. Stravenkový paušál. 25 let dovolené.

Informace o společnosti SANKO GOSEI Czech, s.r.o.

SANKO GOSEI Czech, s.r.o.
Ovčáry 307
Ovčáry
28002
IČO: 8483337
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Kolín v oboru Výroba a provoz, Administrativa, Management