Manažer / manažerka obchodní sítě - řídící pracovníci v oblasti obchodu, Červený Kostelec

Obchod a cestovní ruch, Management / Manažer / manažerka obchodní sítě - řídící pracovníci v oblasti obchodu

Společnost EURONA s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lhota za Červeným Kostelcem 261, Červený Kostelec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 50 000 - 70 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Manažer / manažerka obchodní sítě - řídící pracovníci v oblasti obchodu (Lhota za Červeným Kostelcem 261, Červený Kostelec)

Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Nástup možný ihned.

Náplň práce: komunikace a řešení požadavků zákazníků, školení a prezentace novinek společnosti; školení a prezentace principu MLM pro poradce; motivování stávajících zákazníků a poradců; předkládání návrhů na rozvoj obchodní sítě; tvorba obchodních manuálů a videí pro zákaznickou síť; spolupráce s oddělením obchodu, marketingu, nákupu, vývoje a kvality; spolupráce na tvorbě obchodního plánu, reporting, příprava podkladů pro obchodní úsek.

Požadavky: min. středoškolské vzdělání obchodního typu, znalost principu fungování MLM výhodou; výborné komunikační schopnosti, reprezentativní vystupování; praxe v obchodu na obdobné pozici min. 2 roky, výborné organizační schopnosti; výborná znalost práce na PC (Word, Excel), iniciativní přístup k vykonávané pozici; ochota se sebevzdělávat a seberealizovat; řidičský průkaz sk. B.

Zaměstnanecké výhody: práce v příjemném kolektivu v rychle se rozvíjející společnosti; motivační finanční ohodnocení; notebook, mobilní telefon; hrubá měsíční mzda od 50.000,- Kč do 70.000,- Kč dle dosavadních zkušeností; stravenky ve výši 100,- Kč/odpracovaný den plně hrazené zaměstnavatelem po zkušební době; příspěvek na penzijní / životní pojištění po odpracování 1 roku.

Kontakt zasláním životopisu na e-mail:

Informace o společnosti EURONA s.r.o.

EURONA s.r.o.
Lhota za Červeným Kostelcem 261
Červený Kostelec
54941
IČO: 25996304
www.euronabycerny.com
aktualizováno před více než 2 roky