Marketingový specialista - řídící pracovníci v oblasti marketingu, Hodonín

Obchod a cestovní ruch, Management / Marketingový specialista - řídící pracovníci v oblasti marketingu

Společnost STAVEBNÍ FIRMA PLUS s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Měšťanská 3992, Hodonín
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Marketingový specialista - řídící pracovníci v oblasti marketingu (Měšťanská 3992, Hodonín)

Hledáme do týmu optimistického "markéťáka", který své kreativní nápady dokáže uvést do života. Zároveň se nebude bát zodpovídat za kompletní marketingovou strategii společnosti a bude mít blízko k PR. Psaní originálních textů jsou pro něj potěšením, v on-line marketingu a sociálních sítích se orientuje jako ryba ve vodě. Adobe AI, PS, ID pro něj nejsou neznámou.
Co bys měl umět a znát? Říká ti něco webdesign? Dokážeš analyzovat potřeby a srozumitelně komunikovat zadání a víš, co obnáší spolupráce s grafiky. Zvládneš si pohlídat od návrhu (v grafických softwarech) po realizaci (komunikace s kolegy, fotografy, tiskárnou, redakcemi) propagační materiály nejrůznějšího druhu. Máš příjemné vystupování, budeš se setkávat s lidmi mnoha charakterů a asertivní jednání se bude hodit. Nad rozdělanými projekty máš perfektní přehled a dokážeš srozumitelně vyhodnocovat výsledky své práce a vést o projektech přehledné statistiky - zkrátka profesionální přístup. Budou nás zajímat zkušenosti a výsledky Tvých dosavadních prací, které nám klidně můžeš na našem prvním setkání prezentovat.
Co Ti nabízíme: práci ve firmě se silnou vizí a velkým růstem. Určitě se můžeš těšit na rozmanitou a kreativní práci a dostaneš od nás prostor a důvěru. Staneš se součástí týmu profesionálů, které jejich práce opravdu baví. U nás můžeš otevřeně komunikovat a své nápady na zlepšení klidně probrat v kuchyňce u kafe. Za vynikající výsledky se Ti samozřejmě dostane náležitého ocenění. PP na 1 rok, pak prodloužení. Kontakt na tel. 734 258 679 Po-Pá od 8:00 do 15:00 hod, na mail:

Informace o společnosti STAVEBNÍ FIRMA PLUS s.r.o.

STAVEBNÍ FIRMA PLUS s.r.o.
Měšťanská 3992
Hodonín
69501
IČO: 26285363
aktualizováno před více než 2 roky