Mechanik, opravář / mechanička, opravářka informačních a komunikačních technologií - mechanici a opraváři informačních a komunikačních technologií, Nové Město nad Metují

Informační technologie, Výroba a provoz, Služby / Mechanik, opravář / mechanička, opravářka informačních a komunikačních technologií - mechanici a opraváři informačních a komunikačních technologií

Společnost GOLDWARE CZ s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště T. G. Masaryka 64, Nové Město nad Metují
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 - 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Mechanik, opravář / mechanička, opravářka informačních a komunikačních technologií - mechanici a opraváři informačních a komunikačních technologií (T. G. Masaryka 64, Nové Město nad Metují)

Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba.

Náplň práce: připojování nových klientů dle zadání; řešení požadavků klientů dle zadání; výstavba, konfigurace a údržba bezdrátové a optické sítě; výstavba vysílacích základen a jejich údržba; servisní výjezdy, pohotovost.

Požadavky: min. vzdělání střední odborné s výučním listem nebo SŠ s maturitou; základní přehled v IT, základní znalost síťových technologií; bezúhonnost; řidičský průkaz sk. B; manuální zručnost a preciznost; samostatnost, dobré komunikační schopnosti a vyjadřovací dovednosti; schopnost pracovat samostatně i v týmu, odpovědný přístup k práci; flexibilita a pozitivní přístup; ochota vzdělávat se novým věcem (kurzy, školení atd.).

Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobou spolupráci a možnost osobního růstu, benefity - notebook, služební telefon, služební auto.

Kontakt - pan Šitina Jiří, tel.: 608 183 817, e-mail:

Informace o společnosti GOLDWARE CZ s.r.o.

GOLDWARE CZ s.r.o.
T. G. Masaryka 64
Nové Město nad Metují
54901
IČO: 25953052
https://www.mujinternet.eu/o-spolecnosti/o-spolecnosti-novinky/183-servisni-technik
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Náchod v oboru Informační technologie, Výroba a provoz, Služby

Všechny pracovní inzeráty v okrese Náchod v oboru Informační technologie, Výroba a provoz, Služby