Mechanizátor, traktorista / mechanizátorka, traktoristka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení, Jaroměř

Výroba a provoz / Mechanizátor, traktorista / mechanizátorka, traktoristka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení

Společnost Ing. Jan Topinka

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Trinnerova 38, Jaroměř
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Mechanizátor, traktorista / mechanizátorka, traktoristka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení (Trinnerova 38, Jaroměř)

Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou, jednosměnný provoz.
Jedná se o pozici v zahradnické firmě zabývající se pěstováním ovocných a okrasných dřevin, realizací zahrad a sadových úprav.

Náplň práce: obsluha zemědělských a speciálních strojů, běžná údržba strojů, po zaučení zahradnické práce a práce spojené s realizací zahrad.

Požadavky: řidičský průkaz sk. B, T (sk. C výhodou), zkušenost s obsluhou traktoru a základním příslušenstvím k polním pracím, manuální zručnost (sváření výhodou).

Zaměstnavatel nabízí: odpovídající finanční ohodnocení, zajímavou práci v kolektivu.

Zájemci o tuto pozici mohou zasílat svůj strukturovaný životopis na e-mail: nebo poštou. Bližší informace na tel.: 603 393 210.

Požadavky

  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
  • Řidičský průkaz - řízení traktorů - skupina T
  • Jiné

Informace o společnosti Ing. Jan Topinka

Ing. Jan Topinka
Trinnerova 38
Jaroměř
55101
IČO: 66288568
aktualizováno před 3 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Mechanizátor, traktorista / mechanizátorka, traktoristka - mechanici a opraváři zemědělských a lesnických strojů a zařízení