Montážní dělníci elektronických zařízení/překladatel - montážní dělníci elektronických zařízení, Kutná Hora

Výroba a provoz / Montážní dělníci elektronických zařízení/překladatel - montážní dělníci elektronických zařízení

Společnost Workforce Solutions s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Karlov 245, Kutná Hora
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 19 850 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Montážní dělníci elektronických zařízení/překladatel - montážní dělníci elektronických zařízení (Karlov 245, Kutná Hora)

Výkon výrobní činnosti na výrobní lince či samostatném pracovišti dle instrukcí a procedur (SWR,EW) a pokynů nadřízeného. Plnění denních a kvalitativních norem. Tlumočení mezi srbsky a makedonsky mluvícími zaměstnanci, vedoucími a ostatními zaměstnanci. Tlumočení při zaškolování a přeškolování zaměstnanců ve svěřené části výroby. Zodpovědnost za svěřené pracoviště včetně vybavení a materiálu. Zodpovědnost za svěřené pracoviště včetně vybavení a materiálu. Odpovědnost za dodržování interních směrnic a zásad BOZP, PO a SER (Etický kodex, Pracovní řád, procedury, apod.) Dle pokynů nadřízených další činnosti konané v rámci dané pracovní pozice.
Zaměstnanecké výhody: 3 000,- ročně na benefity (Jděte do kina, zaplaťte v lékárně, přihlaste se na jazykový kurz, anebo si vyberte něco úplně jiného...), 2 500,- příplatek za druh práce, 5 týdnů dovolené, mobilní tarify za velmi výhodné ceny pro Vás i Vaše blízké, zajištěný pitný režim na pracovišti, slevy u obchodníků, min. 3 000,- ročně příspěvek na penzijní připojištění, firemní akce.
V případě zájmu pište na uvedený e-mail.

Informace o společnosti Workforce Solutions s.r.o.

Workforce Solutions s.r.o.
Karlov 245
Kutná Hora
28401
IČO: 7130414
aktualizováno před 3 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Montážní dělníci elektronických zařízení/překladatel - montážní dělníci elektronických zařízení

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
Workforce Solutions s.r.o.
Karlov 245 245
Kutná Hora
IČO: 7130414