Montér/ka vzduchotechniky (vzt), montér/ka rozvodu topení a chlazení (rtch), montér/ka zdravotně-technické instalace (zti) - instalatéři, potrubáři, stavební zámečníci a stavební klempíři, Milevsko

Stavebnictví / Montér/ka vzduchotechniky (vzt), montér/ka rozvodu topení a chlazení (rtch), montér/ka zdravotně-technické instalace (zti) - instalatéři, potrubáři, stavební zámečníci a stavební klempíři

Společnost EKOKLIMA a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jeřábkova 730, Milevsko
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 25 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Montér/ka vzduchotechniky (vzt), montér/ka rozvodu topení a chlazení (rtch), montér/ka zdravotně-technické instalace (zti) - instalatéři, potrubáři, stavební zámečníci a stavební klempíři (Jeřábkova 730, Milevsko)

CIZ
VZT:
Schopnost montáže vzduchotechnického potrubí, vč. tvarovek, jeho ukotvení. Dále schopnost montáže elementů vzduchotechnického systému, vzduchotechnických jednotek, komponentů po trase a koncových elementů. Schopnost číst technické výkresy nutné pro montáž.
RTCH:
Schopnost provádění montáže rozvodu topení a chlazení. Spojování materiálu pomocí závitových spojů, lepení, sváření, lisování a jinými technikami, tvarování rozvodů, osazování armatur, připojování koncových elementů a jiných zařízení plynoucích z otopných systémů. Výhoda svářecí průkaz dle ČSN EN ISO 9606-1. Schopnost číst technické výkresy nutné pro montáž.
ZTI:
Schopnost provádění montáže zdravotně-technické instalace, tzn. vodovodních a odpadních systémů objektových i venkovních, vč. tvarování rozvodů, osazování armatur, připojování zařizovacích předmětů zdravotní techniky. Spojování rozvodů pomocí závitových spojů, lepením, lisováním a polyfuzním svářením. Schopnost číst technické výkresy nutné pro montáž.
Pracovní doba: 7-15 hod.
Požadujeme: znalost českého jazyka.
Nabízíme: příspěvek na stravování (stravenky), dovolenou nad rámec zákona (25 dnů), benefitní program spojený s péčí o zdraví zaměstnanců.
První kontakt: Marvanová Luďka, tel.: 382 521 438, e-mail: nebo osobně na uvedené adrese.

Informace o společnosti EKOKLIMA a.s.

EKOKLIMA a.s.
Jeřábkova 730
Milevsko

IČO: 474835
aktualizováno před 9 měsíci