Obchodní referent - specialisté v oblasti prodeje a nákupu ostatních produktů (kromě informačních a komunikačních technologií), Rýmařov

Obchod a cestovní ruch / Obchodní referent - specialisté v oblasti prodeje a nákupu ostatních produktů (kromě informačních a komunikačních technologií)

Společnost BONITEX s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Opavská 463, Rýmařov
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 23 000 - 28 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Obchodní referent - specialisté v oblasti prodeje a nákupu ostatních produktů (kromě informačních a komunikačních technologií) (Opavská 463, Rýmařov)

Požadujeme sebejistotu v osobní i telefonické komunikaci s našimi klienty z ČR a SR nebo i s klienty zahraničními (pokud dobře ovládáte AJ nebo NJ). Specializujeme se na přístupové a věrnostní karty + čipové, RFID a NFC produkty (není nutná znalost oboru). Našimi zákazníky jsou převážně maloobchodní řetězce, výrobní podniky, hotely, sportoviště, koncertní sály, cestovní agentury, SKI areály, aj.Pracovištěm je kancelář v Rýmařově (budova HEDVA na Opavské ul.). Lze však dohodnout i občasnou práci z domova. V případě zájmu jsou možné i občasné prezentační schůzky po ČR, SR, nebo EU.
vysoce motivační platové ohodnocení (lze i 40-50 tis. Kč/měs. ) ideální pro přemýšlivější, pracovité a „dravější“ typy povahy, pružná prac.doba, individuální podpora
Kontakt prosím POUZE emailem

Informace o společnosti BONITEX s.r.o.

BONITEX s.r.o.
Opavská 463
Rýmařov
79501
IČO: 28606183
aktualizováno před asi měsícem
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Obchodní referent - specialisté v oblasti prodeje a nákupu ostatních produktů (kromě informačních a komunikačních technologií)