Obchodní zástupce / obchodní zástupkyně pro rozvoj obchodní činnosti - obchodní zástupci, Police nad Metují

Obchod a cestovní ruch, Finance / Obchodní zástupce / obchodní zástupkyně pro rozvoj obchodní činnosti - obchodní zástupci

Společnost MADE GROUP, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Žďárská 296, Police nad Metují
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Obchodní zástupce / obchodní zástupkyně pro rozvoj obchodní činnosti - obchodní zástupci (Žďárská 296, Police nad Metují)

OBCHODNÍ ZÁSTUPCE / OBCHODNÍ ZÁSTUPKYNĚ pro rozvoj obchodní činnosti v regionech: Náchod, Liberec, Turnov a Jičín - distribuce masných výrobků, masa a dalších potravinářských výrobků.
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Nástup možný ihned.

Náplň práce: udržování obchodních vazeb se stávajícími zákazníky, vyhledávání nových zákazníků, monitoring trhu a konkurence, zadávání jednotlivých objednávek, vyřizování případných reklamací, tvorba cenových nabídek, kontrola úhrad odběratelů.

Požadavky: praxe v oboru 3 roky, zbožíznalství gastro, dobré komunikační schopnosti, trestní bezúhonnost, řidičský průkaz sk. B, znalost práce na PC, odpovědnost a flexibilita, samostatnost, pozitivní přístup k práci, slušné vystupování při jednání se zákazníky.

Zaměstnanecké výhody: atraktivní mzda + odměny z obchodní činnosti, možnost nákupu za zaměstnanecké ceny, mobilní telefon, notebook, služební automobil, příspěvek na stravování.

Kontakt zasláním životopisu na e-mail:

Informace o společnosti MADE GROUP, a.s.

MADE GROUP, a.s.
Žďárská 296
Police nad Metují
54954
IČO: 27124151
aktualizováno před více než 2 roky