Obsluha plně automatické pily - skladník/ce - skladníci, obsluha manipulačních vozíků, Kyjov

Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / Obsluha plně automatické pily - skladník/ce - skladníci, obsluha manipulačních vozíků

Společnost SpoluWorks Perfecta s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Za Humny 3306, Kyjov
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 31 000 - 34 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Obsluha plně automatické pily - skladník/ce - skladníci, obsluha manipulačních vozíků (Za Humny 3306, Kyjov)

Přijímání materiálu, kontrola dodacích listů doprovázejících zboží. Ukládání, kontrola a skladování zboží, kontrola záručních lhůt u zboží. Vyskladnění a vychystávání materiálu do výroby, obsluha plně automatické pily. Expedice zboží, odbavování kusových, vozových a kontejnerových zásilek. Vedení předepsané evidence a provádění inventur. Nakládání s odpadem a zajištění úklidu skladových prostor. Běžná údržba mechanizačních prostředků a ostatního materiálu. Spolupráce s ostatními útvary na pracovišti. Požadavky: řízení osobních automobilů - řid.sk. B, výhodou: oprávnění pro řízení VZV. Vhodné pro zájemce do 30 km od bydliště. Nabízíme odpovídající mzdové ohodnocení, příspěvek na stravování, možnost stravování, příspěvek na penzijní připojištění, pracovní oblečení, profesní vzdělávání. Kontakt na tel. 724 121 416, na mail: a osobně.

Informace o společnosti SpoluWorks Perfecta s.r.o.

SpoluWorks Perfecta s.r.o.
Za Humny 3306
Kyjov

IČO: 26218500
aktualizováno před asi 2 roky