Obsluha strojů a zařízení při výrobě žáruvzdorných hmot - topič - obsluha strojů a zařízení na výrobu keramiky a porcelánu (kromě cihel a dlaždic), Rájec-Jestřebí

Výroba a provoz / Obsluha strojů a zařízení při výrobě žáruvzdorných hmot - topič - obsluha strojů a zařízení na výrobu keramiky a porcelánu (kromě cihel a dlaždic)

Společnost SEEIF Ceramic, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Spešovská 243, Rájec-Jestřebí
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 139 - 170 Kč / hodinu
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Obsluha strojů a zařízení při výrobě žáruvzdorných hmot - topič - obsluha strojů a zařízení na výrobu keramiky a porcelánu (kromě cihel a dlaždic) (Spešovská 243, Rájec-Jestřebí)

Pracovní poměr na dobu určitou.
Obsluha zařízení tunelových a vozokomorových pecí. Znalost obsluhy plynových zařízení výhodou. Požadujeme vyučení v technickém oboru, dobrý zdravotní stav a ochotu pracovat v nepřežitém provozu (12ti hodinové směny).
Zaměstnanecké výhody: Bonusy/prémie, příspěvek na penzijní/životní připojištění, stravenky/příspěvek na stravování, dovolená 5 týdnů, firemní rekreační zařízení, vzdělávací kurzy, školení, firemní akce.
První kontakt telefonicky Po-Pá v čase 8:00-12:00 hod na č. 737259215 - p. Kubinská nebo na e-mail. adrese:

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Zvláštní prémie

Informace o společnosti SEEIF Ceramic, a.s.

SEEIF Ceramic, a.s.
Spešovská 243
Rájec-Jestřebí
67902
IČO: 28307372
aktualizováno před 29 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Obsluha strojů a zařízení při výrobě žáruvzdorných hmot - topič - obsluha strojů a zařízení na výrobu keramiky a porcelánu (kromě cihel a dlaždic)