Odborný/-á referent/-ka odboru dopravy - agenda zkušebního komisaře - úředníci vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje, Broumov

Administrativa / Odborný/-á referent/-ka odboru dopravy - agenda zkušebního komisaře - úředníci vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje

Společnost Město Broumov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště třída Masarykova 239, Broumov
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 4 252 - 6 248 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný/-á referent/-ka odboru dopravy - agenda zkušebního komisaře - úředníci vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje (třída Masarykova 239, Broumov)

Město Broumov vyhlašuje podle § 7 zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na funkci odborného referenta/referentky odboru dopravy Městského úřadu Broumov.

Pracovní poměr na dobu neurčitou, jedná se o zkrácený úvazek, pružná pracovní doba, dosažený věk minimálně 25 let dle §34 odst. 1 písm. a) zákona 247/2000 Sb. o získávání a zdokonalování způsobilosti k řízení motorových vozidel, ve znění pozdějších předpisů.

Požadavky: držitel řidičského oprávnění pro skupinu vozidel "AM, A1, A2, A, B1, B, C1, C, BE, C1E, CE, T " minimálně 5 let, průkaz zkušebního komisaře vítán, praxe ve veřejné správě, zejména v dopravně správních agendách, či v oboru autoškol (učitelství v autoškole) vítána, časová flexibilita, pečlivost, spolehlivost, komunikační dovednosti, ochota se průběžně vzdělávat, znalost uživatelské práce s PC - Word, Excel, elektronická pošta, Internet, datové schránky.

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění, stravenkový paušál, 200 h dovolené/rok.

Místo a způsob podání přihlášky: písemné přihlášky se podávají osobně v podatelně Městského úřadu Broumov, případně se zasílají poštou a to na adresu: Městský úřad Broumov, Ing. Eva Blažková, MPA, tajemnice MěÚ, třída Masarykova 239, 550 01. Obálku označte "VŘ - zkušební komisař". Přihlášku podejte nejpozději do 2.9.2021, k přihlášce připojte tyto doklady: životopis, ve kterém uchazeč uvede údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z evidenční karty řidiče.

Bližší informace o nabízené pracovní pozici získáte u vedoucího odboru dopravy : Bc. Martin Doležal (kontakt: 491 504 314, či u jeho zástupce Bc. Roman Černý, (kontakt: 491 504 313, ).

Informace o společnosti Město Broumov

Město Broumov
třída Masarykova 239
Broumov
55001
IČO: 272523
www.broumov-mesto.cz
aktualizováno před více než 2 roky