Odborný pracovník / odborná pracovnice - účetní - odborní účetní všeobecní, Náchod

Finance, Administrativa / Odborný pracovník / odborná pracovnice - účetní - odborní účetní všeobecní

Společnost Město Náchod

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Masarykovo náměstí 40, Náchod
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 22 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný pracovník / odborná pracovnice - účetní - odborní účetní všeobecní (Masarykovo náměstí 40, Náchod)

Město Náchod vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na funkci odborný pracovník / odborná pracovnice - účetní.

Obecné předpoklady: fyzická osoba, která je státním občanem ČR, popř. fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v ČR trvalý pobyt; dosažení věku 18 let, znalost jednacího jazyka; bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům.

Požadavky: vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou, ekonomický směr výhodou; znalost podvojného účtování s praxí v předchozích 5 letech; znalost účetnictví organizací veřejné správy výhodou; znalost zákona č. 563/1991 Sb., v platném znění, č. 250/2000 Sb., v platném znění prospěšná; velmi dobrá počítačová gramotnost, analytické a logické myšlení nutností; iniciativa a samostatnost při řešení úkolů, pečlivost a důslednost, psychická odolnost, týmový přístup; dobré komunikační schopnosti.

Zaměstnavatel nabízí: předpokládaný nástup do zaměstnání od 1. 7. 2022 nebo dle dohody; platové zařazení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění (9. platová třída); pracovní poměr na dobu neurčitou; 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, indispoziční volno, pružná pracovní doba, možnost dalšího vzdělávání a další výhody dle kolektivní smlouvy.

Písemná přihláška musí obsahovat: jméno a příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, datum a podpis.

K přihlášce se připojí tyto doklady: strukturovaný životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, případně souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely budoucí nabídky zaměstnání. Vzor souhlasu a informace o rozsahu a účelu zpracování osobních údajů jsou uvedeny na webových stránkách města Náchoda http://www.mestonachod.cz/urad/pracovni-mista/.

Přihlášku s uvedenými doklady doručte nejpozději do 29. 4. 2022 na adresu: Městský úřad Náchod, k rukám tajemnice Mgr. Hany Mílové, Masarykovo nám. 40, 547 01 Náchod. Obálku označte "Výběrové řízení - účetní".

Bližší informace podá Jana Majerová, vedoucí odboru správy majetku a financování, MěÚ Náchod, tel.: 491 405 202, 737 200 000.

Informace o společnosti Město Náchod

Město Náchod
Masarykovo náměstí 40
Náchod
54701
IČO: 272868
aktualizováno před asi 2 roky