Odborný referent /ka, dopravní inženýr/ka (zařazen do odboru investic a údržby) - specialisté v oblasti územního a dopravního plánování, Hodonín

Doprava, Stavebnictví / Odborný referent /ka, dopravní inženýr/ka (zařazen do odboru investic a údržby) - specialisté v oblasti územního a dopravního plánování

Společnost Město Hodonín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Národní třída 373, Hodonín
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 24 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný referent /ka, dopravní inženýr/ka (zařazen do odboru investic a údržby) - specialisté v oblasti územního a dopravního plánování (Národní třída 373, Hodonín)

Požadavky vzdělání - VŠ stavebního nebo dopravně-stavebního směru.
Popis pracovního místa: Příprava a realizace investičních záměrů dopravních staveb, správa a údržba místních komunikací vč. dopravního značení, pasport a vedení registru místních komunikací a dopravního značení.
Více na www.hodonin-eu; v pravém sloupci - Nabídka zaměstnání.
Stravenky v hodnotě 150 Kč za každý odpr. den, 25 řádné dovolené/rok, sociální fond, 5 dní placeného volna navíc, možnost využití zvýh.tarifů mobilního operátora, nepeněžité a peněžité dary při pracovních a životních výročích, narození dítěte , možnost bezplatného vzdělávání v jazykových kurzech apod. Výběrové řízení bude stanoveno po ukončení vyhlášení VŘ.

Informace o společnosti Město Hodonín

Město Hodonín
Národní třída 373
Hodonín
69501
IČO: 284891
aktualizováno před 28 dny