Odborný referent v oddělení vnitřní bezpečnosti - ostatní úředníci jinde neuvedení, f

Administrativa / Odborný referent v oddělení vnitřní bezpečnosti - ostatní úředníci jinde neuvedení

Společnost

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště f f, f
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 21 710 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný referent v oddělení vnitřní bezpečnosti - ostatní úředníci jinde neuvedení (f f, f)

Prvotní kontakt
Další požadavky: vzdělání střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyšší odborné, způsobilost seznamovat se s utajovanými informacemi stupně utajení Tajné. Splnění tohoto požadavku se dokládá originálem nebo úředně ověřenou kopií platného osvědčení fyzické osoby na stupeň utajení. Pokud jej žadatel nemá, zažádá o něj ve spolupráci s Odborem personálním nejpozději před vydáním rozhodnutí o zařazení na toto služební místo.

Žadatel podá žádost služebnímu orgánu na přiloženém formuláři . Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 23. února 2023. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin musí být označena slovy Neotvírat a Výběrové řízení na služební místo odborný referent v Oddělení vnitřní bezpečnoti v Úřadu vlády ČR, čj. 850/2023-UVCR.
Odkaz: https://www.vlada.cz/cz/urad-vlady/nabidka-zamestnani/oznameni-o-vyhlaseni-vyberoveho-rizeni-na-sluzebni-misto-odborny-referent-v-oddeleni-vnitrni-bezpecnosti--202866/

Informace o společnosti


f f
f
f
IČO:
aktualizováno před asi rokem