Odborný/vrchní referent - poradce specialista - úředníci, Mnichovo Hradiště

Administrativa / Odborný/vrchní referent - poradce specialista - úředníci

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jiráskova 1533, Mnichovo Hradiště
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 19 730 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný/vrchní referent - poradce specialista - úředníci (Jiráskova 1533, Mnichovo Hradiště)

Generální ředitel Úřadu práce České republiky, jako služební orgán, příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě (dále jen „zákon“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo: odborný/vrchní referent – poradce specialista v Oddělení detašovaného pracoviště Mnichovo Hradiště Kontaktního pracoviště v Mladé Boleslavi Krajské pobočky ÚP ČR v Příbrami, ID 11009331,

v oboru služby „Zaměstnanost“.

Místem výkonu služby je Mnichovo Hradiště.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu na služební místo je 1. června 2022.

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 9. platové třídy.

Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:
Vypracovávání individuálních akčních plánů ke zvýšení možností uplatnění na trhu práce včetně jejich vyhodnocování.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 29. dubna 2022, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Příbrami, náměstí T. G. Masaryka 145, 261 01 Příbram 1, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID k7rzpxf. Formulář žádosti tvoří přílohu č. 1 tohoto oznámení uloženou v úvodu textové části výběrového řízení.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“, a „Výběrové řízení pod č. j. 2022/32636-78099812“.

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Jiráskova 1533
Mnichovo Hradiště
29501
IČO: 72496991
aktualizováno před asi 2 roky