Odborný/vrchní referent - specialista dávek hmotné nouze - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek, Most

Zdravotnictví, Administrativa / Odborný/vrchní referent - specialista dávek hmotné nouze - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek

Společnost Úřad práce České Republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště tř. Budovatelů 1989, Most
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 19 730 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný/vrchní referent - specialista dávek hmotné nouze - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek (tř. Budovatelů 1989, Most)

ODBORNÝ/VRCHNÍ REFERENT - SPECIALISTA DÁVEK HMOTNÉ NOUZE v Oddělení hmotné nouze Kontaktního pracoviště v Mostě Krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem.

Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:
Zajišťování agendy dle zákona o pomoci v hmotné nouzi.
Zpracování a vyřizování žádostí o dávky pomoci v hmotné nouzi, kontrola výplaty dávek a provádění místního šetření pro účely přiznání a výplaty dávek hmotné nouze.
Vedení správního řízení ve věci dávek pomoci v hmotné nouzi.
Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo podané ve lhůtě do 21.6.2021, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Dvořákova 1609/18, 400 21 Ústí nad Labem, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID 8i9zpsy. Formulář žádosti tvoří přílohu č.1 tohoto oznámení uloženou v úvodu textové části výběrového řízení.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat", a "Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2021/64167-78099813".

Bližší informace na: https://www.uradprace.cz/web/cz/-/odborny-vrchni-referent-specialista-davek-hmotne-nouze-kop-most-21-06-2021

Informace o společnosti Úřad práce České Republiky

Úřad práce České Republiky
tř. Budovatelů 1989
Most
43401
IČO: 72496991
https://www.uradprace.cz/web/cz/-/odborny-vrchni-referent-specialista-davek-hmotne-nouze-kop-most-21-06-2021
aktualizováno před téměř 3 roky