Operátor frézovacího a laserovacího centra - seřizovači a obsluha číslicově řízených strojů, Buchlovice

Výroba a provoz / Operátor frézovacího a laserovacího centra - seřizovači a obsluha číslicově řízených strojů

Společnost DEKOR, spol. s r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hradišťská 849, Buchlovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 - 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Operátor frézovacího a laserovacího centra - seřizovači a obsluha číslicově řízených strojů (Hradišťská 849, Buchlovice)

Samostatná činnost na CNC centru, kdy operátor dle výrobních výkresů vytvoří program na laserovacím nebo frézovacím stroji. Důležitá znalost výrobní dokumentace a 2D CAD systémů. Z výrobního výkresu se odstraní nepotřebné křivky a kóty. Na základě takto upravených křivek se v odpovídajícím systému pro různé CNC stroje připraví výrobní program a nastaví podmínky pro obrábění. Operátor následně zkontroluje a přeměří včechny rozměry dle výkresové dokumentace - sebekontrola. K výrobě na CNC strojích patří i dokončovací úpravy dílců ( ojehlení, zahloubení otvorů a vyřezání závitů). Požadavky: SŠ nebo odborné vyučení v technickém oboru, znalost výkresové dokumentace, pracovní flexibilita, samostatnost, přesnost a zodpovědnost, schopnost týmové spolupráce a kooperace, znalost 2D cad systémů ( Autocad, Draftsight, Solid works atd.) výhodou.
Nabízíme: zaškolení, různorodou práci, která se vymyká standardům běžných firem, zázemí stabilní společnosti, vysokou míru seberealizace postavenou na schopnostech a dovednostech jedince, zajímavé podmínky spolupráce v tvůrčím a krativním týmu. 23 dní dovolené, závodní stravování s příspěvkem, firemní tarif, hrazené firemní akce a další.
Kontakt emailem nebo telefonicky 8-14:30

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti DEKOR, spol. s r.o.

DEKOR, spol. s r.o.
Hradišťská 849
Buchlovice
68708
IČO: 16361261
aktualizováno před 6 měsíci