Operátor/ka výrobní linky - montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů, Brankovice

Výroba a provoz / Operátor/ka výrobní linky - montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů

Společnost Astotec Automotive Czech Republic s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Brankovice 350, Brankovice
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 25 000 - 28 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Operátor/ka výrobní linky - montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů (Brankovice 350, Brankovice)

Astotec Automotive Czech Republic s.r.o. je předním výrobcem elektrických iniciátorů a komponentů pro bezpečnostní systémy v automobilech na ochranu cestujících i chodců. Výrobní závod v Brankovicích (okr. Vyškov) působí v tomto regionu již od roku 2007 a patří mezi zdejší významné zaměstnavatele.

Naleznete nás v příjemné dojezdové vzdálenosti od Bučovic (10 minut), Koryčan (12 minut), Ždánic (18 minut) a Vyškova (20 minut). V našem závodě v průmyslové zóně v Brankovicích pod novým jménem, ale zato s dlouhou tradicí Vám nabízíme zajímavá pracovní místa na různých pozicích.

V našem týmu rádi přivítáme nové kolegyně nebo kolegy na různých zajímavých pozicích - PŘIDEJTE SE K NÁM třeba jako

O P E R Á T O R / K A V Ý R O B N Í L I N K Y

Budete se podílet na samotné výrobě, spolupracovat s ostatními operátory a se seřizovači linek. Společnost má pro vás připravené zaškolovací plány i školitele po celou dobu zaučování a širokou paletu benefitů. Práce je vhodná i pro absolventy. Nově nabízíme také možnost podpory zaměstnanců v těžkých životních situacích z našeho nadačního fondu WE CARE.


POJĎTE K NÁM PRACOVAT, JESTLI…
- MÁTE CHUŤ NAUČIT SE SPOUSTU NOVÝCH VĚCÍ. My k tomu přidáme připravené zaškolovací plány a školitele, kteří se Vám budou věnovat, abyste uměli správně vyplňovat výrobní dokumentaci a obsluhovat naše výrobní linky. K této práci patří např. příprava vstupního materiálu a jeho doplňování do linky nebo odebírání, kontrola a balení hotových výrobků.
- SAMOSTATNOST, PEČLIVOST A ODPOVĚDNOST JSOU VAŠÍM POZNÁVACÍM ZNAMENÍM. Právě takové lidi potřebujeme, abychom mohli stále vyrábět skvělé produkty, které dělají svět bezpečnějším a na které jsme hrdí.
- RÁD/A PRACUJETE S LIDMI A NEVADÍ VÁM PRÁCE V NOCI. U nás budete pracovat v týmu s ostatními operátory i se seřizovači výrobních linek a budete se střídat ve směnách.
- ZÁLEŽÍ VÁM NA VLASTNÍ BEZPEČNOSTI. Máme propracovaný systém bezpečnosti práce, protože nám na Vašem zdraví také záleží a myslíme si, že je potřeba tato pravidla dodržovat. Kromě toho budeme Vaše zdraví podporovat i skrze náš benefitní program.


CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT?
- Nabídneme Vám pracovní poměr na dobu určitou 6 měsíců s možností prodloužení na dobu neurčitou a ATRAKTIVNÍ MĚSÍČNÍ MZDU AŽ 28 000 Kč hrubého. Kromě toho našim zaměstnancům pravidelně každý rok MZDY NAVYŠUJEME.
- U nás budete mít DOTOVANÉ OBĚDY, nebo PŘÍSPĚVEK NA STRAVOVÁNÍ AŽ 1500 Kč čistého měsíčně.
- Staráme se o zdraví zaměstnanců nejen v rámci bezpečnosti práce a požární ochrany, ale navíc máme propracovaný PROGRAM NA PODPORU ZDRAVÍ. Samozřejmostí je u nás ČISTÉ PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ a KLIMATIZACE.
- V těžkých životních situacích našim zaměstnancům pomáhá náš NADAČNÍ FOND "WE CARE".
- Můžete využívat naše ZVÝHODNĚNÉ MOBILNÍ TARIFY, do kterých se může zapojit také Vaše rodina.
- Dáváme VÍCE DOVOLENÉ, než musíme, abyste mohli načerpat nové síly nebo si užít své rodiny či výletů.
- Naše SICK-DAYS pomáhají zaměstnancům překonat krátkodobé zdravotní potíže bez přecházení nebo neschopenky.
- Jednáme s lidmi S RESPEKTEM a snažíme se být FÉROVÝM ZAMĚSTNAVATELEM, aby u nás zaměstnanci pracovali rádi.
- Naše další benefity a NÁBOROVÝ BONUS 20 000 Kč jsou pak už jen třešničkou na dortu. :-)

ZAUJALA VÁS TATO POZICE A CHCETE SE O NI UCHÁZET?

ODPOVĚZTE NÁM prosím e-mailem na adresu nebo pomocí tlačítka "odpovědět". Budeme rádi, když ke své odpovědi přiložte stručný životopis v českém jazyce a uveďte datum možného nástupu, ale můžete nám napsat i bez životopisu. A pokud máte dotazy, určitě nám ZAVOLEJTE na 517 302 222!
Tato pozice Vás neoslovila, ale RÁDI BYSTE SE DOZVĚDĚLI O JINÝCH MOŽNOSTECH ZAMĚSTNÁNÍ U NÁS? Kontaktujte nás! Zavolejte nám na 517 302 222 a my Vám rádi řekneme, jaké možnosti by se pro Vás mohly v naší společnosti v budoucnu otevřít.

Informace o společnosti Astotec Automotive Czech Republic s.r.o.

Astotec Automotive Czech Republic s.r.o.
Brankovice 350
Brankovice
68333
IČO: 27455823
aktualizováno před asi 2 roky