Organizační pracovník/pracovnice - všeobecní administrativní pracovníci, Kroměříž

Administrativa / Organizační pracovník/pracovnice - všeobecní administrativní pracovníci

Společnost Justiční akademie

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Masarykovo náměstí 183, Kroměříž
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 25 000 - 29 520 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Organizační pracovník/pracovnice - všeobecní administrativní pracovníci (Masarykovo náměstí 183, Kroměříž)

Místo výkonu práce Kroměříž
- Náplň práce: práce s MS Word a Excel - práce se styly, export a import dat atd., organizační zajištění vzdělávacích akcí, zkoušek, konferencí, komunikace v anglickém jazyce
- Kvalifikační požadavky: min. SŠ vzdělání zakončené maturitou, znalost anglického jazyka slovem i písmem na výborné úrovni (nejlépe doloženo státní jazykovou zkouškou či jiným certifikátem)
- Další požadavky: znalost práce v OS Windows a MS Office na pokročilé úrovni, dobré komunikační dovednosti, samostatnost, komunikativnost, schopnost analytického myšlení, výborné organizační schopnosti, ochota cestovat v rámci ČR (řidičský průkaz není nutný)
- Termín nástupu: září/říjen 2023, Pracovní úvazek plný, pracovní poměr na dobu určitou (zástup za mateřskou dovolenou) s možností prodloužení

- Strukturovaný životopis, motivační dopis a prostou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém odborném vzdělání, popř. i reference z předchozích zaměstnání, zasílejte prosím nejpozději do 3. 9. 2023 výhradně na e-mailovou adresu: Do předmětu emailu uveďte "Výběrové řízení - OP - 2023".

Informace o společnosti Justiční akademie

Justiční akademie
Masarykovo náměstí 183
Kroměříž
76701
IČO: 70961808
www.jacz.cz
aktualizováno před 9 měsíci