Pečovatelé - dpp/dpč - ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti pobytové péče, Nový Hrozenkov

Zdravotnictví / Pečovatelé - dpp/dpč - ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti pobytové péče

Společnost Charita Nový Hrozenkov

Smluvní vztah práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Nový Hrozenkov 504, Nový Hrozenkov
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 110 - 120 Kč / hodinu

Detail pracovní nabídky na pozici: Pečovatelé - dpp/dpč - ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti pobytové péče (Nový Hrozenkov 504, Nový Hrozenkov)

PEČOVATELÉ - DPP/DPČ
HLEDÁME: Trpělivou, ochotnou a empatickou posilu do našeho týmu. Čistý trestní rejstřík. Řidičské oprávnění sk. B, aktivní řidič.
NÁPLŇ PRÁCE: Poskytování terénní pečovatelské služby, péče o seniory, osoby se zdrav. postižením, osoby s chronickým onemocněním apod. Zajištění pomoci a podpory při běžných denních činnostech v domácnostech klientů (pomoc při hygieně, jídle, oblékání). Doprovod klientů k lékařům, na nákupy, apod. Individuální plánování a vedení dokumentace.
MÍSTO VÝKONU PRÁCE: domácnosti uživatelů v oblasti Velké Karlovice, Karolinka, Nový Hrozenkov, Halenkov, Huslenky, Hovězí, Zděchov.
NABÍZÍME: DPP, DPČ s možností přechodu na HPP, pestrá, užitečná a smysluplná práce, přátelská atmosféra na pracovišti. 5 týdnů dovolené, stravenky, zázemí stabilní neziskové organizace.
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Ing. Ivana Némethová, tel.: 734 891 156; 571 451 548, v pracovních dnech od 8 do 14 hodin. Nebo emailem na adresu:
Ov. os.: 13.1.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Charita Nový Hrozenkov

Charita Nový Hrozenkov
Nový Hrozenkov 504
Nový Hrozenkov
75604
IČO: 48773514
aktualizováno před více než 2 roky