Personalista/ka-mzdový/á účetní - mzdoví účetní, České Budějovice

Finance, Administrativa / Personalista/ka-mzdový/á účetní - mzdoví účetní

Společnost Charita České Budějovice

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Žižkova tř. 309, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 33 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Personalista/ka-mzdový/á účetní - mzdoví účetní (Žižkova tř. 309, České Budějovice)

Charita České Budějovice je nestátní nezisková organizace zaměřená na pomoc lidem v nouzi. Naší dlouhodobou vizí je pomáhat těm nejzranitelnějším, kteří by jinak zůstali bez pomoci.
Popis pracovní pozice: agenda personalistiky vč. agendy sociálního a zdravotního pojištění, zdravotní prohlídky, nástupy zaměstnanců; zodpovědnost za kompletní vedení a zpracování mzdové agendy cca 110 zaměstnanců; výpočet a výplata mzdy zaměstnanců (výpočet jednotlivých složek mzdy, náhrad apod.), podklady pro odeslání a zaúčtování mezd; exekuce a insolvence zaměstnanců; roční zúčtování daně; zpracování povinných hlášení a výkazů, přehledů; sledování legislativních změn, týkajících se problematiky sociálního a zdravotního pojištění, daně z příjmu, výplaty nemocenských dávek apod.; podklady pro návazná řízení na personální a mzdovou oblast; spolupráce při kontrolách; komunikace s příslušnými úřady v otázkách mezd, pojištění a daní (OSSZ, ZP, ÚP atd.) práce na přípravě vnitřních předpisů.
Požadujeme: úplné SŠ odborné vzdělání s maturitou; praxi v oboru personalistiky a mzdové agendy min. 3 roky; dobrá znalost zákoníku práce a předpisů pro personalistiku a mzdy; schopnost týmové spolupráce, dobré komunikativní schopnosti; vysokou míru zodpovědnosti a samostatnosti; dobrá orientace v IT systémech pro zpracování personalistiky a mezd; proaktivní přístup k využití IT technologií.
Nabízíme: smysluplnou práci; nástupní mzdu od 33 tis. Kč podle praxe a schopností (po zkušební době zvýšení v návaznosti na výsledky, odměny); zázemí stabilní společnosti, 5 týdnů dovolené; 2 sick days; služební mobil, notebook; možnost dalšího vzdělávání.
Pokud vás zaujala nabídka a splňujete požadavky, zašlete do 21.3.2022 e-mailem strukturovaný životopis Ing. Ivaně Peckové nebo volejte na tel. číslo: + 420 733 755 952.


Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Charita České Budějovice

Charita České Budějovice
Žižkova tř. 309
České Budějovice
37001
IČO: 60072709
aktualizováno před asi 2 roky