Personální referent / referentka - odborní pracovníci v oblasti personalistiky, ekonomové práce, Ostrava

Finance, Administrativa / Personální referent / referentka - odborní pracovníci v oblasti personalistiky, ekonomové práce

Společnost SEEIF Ceramic, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kotěrova 362, Ostrava
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 33 800 - 40 800 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Personální referent / referentka - odborní pracovníci v oblasti personalistiky, ekonomové práce (Kotěrova 362, Ostrava)

1. kontakt telefonicky v Po-Pá v době od 8:00 do 14:00 hodin, e-mailem, osobně na personálním oddělení v Po, Út a ČT v době od 8:00 do 09:00 hodin. tel.: 736 152 927, e-mail:
Požadavky: praxe v oboru 5 let. Výborná znalost MS Excel (kontingenční tabulky). Znalost IS KARAT výhodou (není nutnou podmínkou). Znalost AJ výhodou, Pozitivní přístup, nadšení pro práci. Ochota vzdělávat se a učit se novým věcem.

Náplň práce: Plánuje, organizuje a vede veškerou personální činnost ve společnosti. Tvoří a eviduje všechny pracovně-právní písemností a dokumenty. Komunikace s jednotlivými útvary a vedením společnosti. Organizuje nábor, přijímání a propouštění zaměstnanců. Stará se o odměňování a hodnocení zaměstnanců. Spolupracuje se mzdovým oddělením. Zajišťuje školení zaměstnanců a jiné vzdělávací aktivity vedoucí ke zvýšení kvalifikace zaměstnanců.

Zaměstnanecké výhody: příspěvek na penzijní připojištění a navýšení základní výměry dovolené o 5 dnů po 1 roce odpracování; stravenky, příspěvky při pracovních a životních výročích.

Požadavky

  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Zvláštní prémie
  • Jiné výhody

Informace o společnosti SEEIF Ceramic, a.s.

SEEIF Ceramic, a.s.
Kotěrova 362
Ostrava
70300
IČO: 28307372
www.ceramic.cz
aktualizováno před asi 2 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Personální referent / referentka - odborní pracovníci v oblasti personalistiky, ekonomové práce

Další pracovní nabídky v okrese Ostrava-město v oboru Finance, Administrativa