Pojišťovací agent - pojišťovací poradci specialisté, Ostrava

Finance / Pojišťovací agent - pojišťovací poradci specialisté

Společnost UNIQA pojišťovna, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Opavská 805, Ostrava
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 25 000 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pojišťovací agent - pojišťovací poradci specialisté (Opavská 805, Ostrava)

1. kontakt e-mailem:

Kdo jsme?
- Uniqa pojišťovna a.s. čítá více jak 800 obchodních zástupců a 100 specializovaných distribučních míst a pomáhá klientům s pojištěním osob, majetku a vozidel.
- Naší vizí je, aby každý klient dostal profesionální finanční službu a náležitý servis.

Koho hledáme?
- Pracovité a komunikativní kolegy/ně s maturitou, trestní bezúhonností, kteří chtějí pracovat v příjemném a zkušeném kolektivu, který Vám pomůže ve Vašich začátcích..
- Zodpovědné a samostatné Osobnosti, kteří budou mít možnost pracovat na přepážce zavedené kanceláře a servisovat i naše stávající klienty + rožšiřovat naši službu dále
- Cílevědomé a ambiciózní lidi, kteří chtějí mít možnost ovlivnit Svou kariéru, tak velikost i velikost Svého příjmu nebo pracovní dobu...

Co Vám nabízíme?
- REKVALIFIKACI - během 3 měsíců se rekvalifkujete na certifikovaného pojišťovacího agenta. Během tohoto vzdělávání obdržíte od nás 25 000 Kč na účet každý měsíc (celkem tedy 75 000 Kč !!!)
Praxe v oboru není podmínkou, stačí mít chuť se vzdělávat a pracovat na sobě. Je nám zcela jasné, že zorientovat se v pojišťovnictví není jednoduché, a proto jsme na to připraveni (náš vzdělávací systém je připraven i na kolegy, kteří nepochází z oboru). U nás pracují jak absolventi škol, kteří u nás nabírají jedny ze svých prvních pracovních zkušeností, tak přední TOP obchodníci, kteří již mají své vlastní pobočky - Agenturní kanceláře
- Nadstandardní finanční ohodnocení. Obchodníkům Uniqa pojišťovny náleží vícesložkové ohodnocení (kombinace odměn, provizí + další bonusy. Celkové odměny ve výši až 605 200 kč během prvních 3 let.
- Motivační bonusový systém
- Příjemný kolektiv a prostředí na pobočce, díky němu budete mít stále k dispozici zázemí, kde budete mít možnost si připravovat podklady pro jednání s klienty, nebo čistě jen využít konzultace se svým nadřízeným nebo kolegy.

Informace o společnosti UNIQA pojišťovna, a.s.

UNIQA pojišťovna, a.s.
Opavská 805
Ostrava
70800
IČO: 49240480
www.uniqa.cz
aktualizováno před více než 2 roky