Pracovník/ce ostrahy recepce - pracovníci ostrahy, strážní, Zábřeh

Obrana a ochrana / Pracovník/ce ostrahy recepce - pracovníci ostrahy, strážní

Společnost DIOL družstvo

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Československé armády 981, Zábřeh
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 107 Kč / hodinu
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ce ostrahy recepce - pracovníci ostrahy, strážní (Československé armády 981, Zábřeh)

Osobní kontakt po předchozí tel. domluvě, Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením. Družstvo invalidů s 65 letou tradicí a individuálním přístupem ke zdravotně postiženým hledá spolehlivé a odpovědné zaměstnance na pozici pracovník ostrahy recepce pro pracoviště v Zábřehu na Moravě. Požadujeme čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost pro tuto fyzicky nenáročnou práci, příjemné vystupování, komunikativnost, spolehlivost a samostatnost. Praxe na obdobné pozici výhodou, nikoliv podmínkou.
Nabízíme Vám práci v dobrém kolektivu, na pracovní poměr. Jedná se o denní a noční 12 hod. směny, pracovní doba je 6-18.00 a 18-6.00 hod. Za Vaši práci aktuálně nabízíme odměnu ve výši od 100,- Kč/hod. + příplatky za noční, víkendy a svátky. Dále máte možnost získat odměny za dobře odvedenou práci v závislosti na hodnocení vedoucího.
Pro sjednání osobní schůzky prosím volejte personální oddělení firmy na tel.: 731 843 245 - paní Koutná nebo zašlete svůj životopis na e-mail:

Informace o společnosti DIOL družstvo

DIOL družstvo
Československé armády 981
Zábřeh
78901
IČO: 31551
aktualizováno před více než 2 roky