Pracovník/-ice v sociálních službách (přímá obslužná péče) - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti pobytové péče, Hnojník

Zdravotnictví / Pracovník/-ice v sociálních službách (přímá obslužná péče) - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti pobytové péče

Společnost Charita Český Těšín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hnojník 2, Hnojník
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 22 600 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/-ice v sociálních službách (přímá obslužná péče) - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti pobytové péče (Hnojník 2, Hnojník)

Jedná se o zástup za dlouhodobou nemocenskou
Požadujeme - kvalifikační předpoklady pro výkon pracovníka v soc. službách dle §116 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, zdravotní způsobilost a zdravotní průkaz, očkování proti žloutence typu B, základní znalost práce na PC, zodpovědnost, samostatnost, empatie, schopnost týmové spolupráce, výhodou - kurz pracovníka v sociálních službách, zkušenost s prací v sociálních službách, základní znalost standardů kvality.
Náplň práce - výkon přímé obslužné péče, nácvik jednoduchých denních činností, pomoc při osobní hygieně a oblékání, manipulace s přístroji a pomůckami, udržování čistoty a osobní hygieny, podpora soběstačnosti, posilování životní aktivizace, vytváření základních sociálních a společenských kontaktů, uspokojování psychosociálních potřeb.
Více informací na https://ceskytesin.caritas.cz/volna.mista
Strukturovaný životopis zaslat nejpozději do 23. 1. 2023 na e-mailovou adresu: do předmětu uvést: " PSS - Hnojník".
Pracoviště - Hnojník





Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Charita Český Těšín

Charita Český Těšín
Hnojník 2
Hnojník
73953
IČO: 60337842
aktualizováno před více než rokem