Pracovník/ice v sociálních službách (pro lidi se zdravotním postižením) - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti pobytové péče, Lišov

Zdravotnictví / Pracovník/ice v sociálních službách (pro lidi se zdravotním postižením) - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti pobytové péče

Společnost Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hůrecká 1006, Lišov
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 17 400 - 24 825 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ice v sociálních službách (pro lidi se zdravotním postižením) - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti pobytové péče (Hůrecká 1006, Lišov)

Místo výkonu práce: Lišov.
Co bude Vaší náplní práce? Podpora a pomoc lidem se zdravotním postižením v oblastech jejich života, které nedokáží zvládnout sami. (Asistence je velmi různorodá– od podpory při běžných každodenních úkonech jako pomoc s vařením, hygienou až po např. doprovod na úřad, do kina apod.).
Koho hledáme? Spolehlivého a empatického člověka, který má chuť se rozvíjet, pomáhat lidem a pracovat v malém týmu. Současně umí pracovat s počítačem a ideálně také řídit auto (není podmínkou).
Nabízíme: zkrácený úvazek 0,75, bez nočních směn. Jedná se o nerovnoměrný, jednosměnný pracovní režim s postupným nástupem (tzn. ranní, odpolední směny).
Zaměstnanecké výhody: odborné zaškolení a podporu týmu, 5 týdnů dovolené plus další týden dodatkové dovolené, další vzdělávání, stravenkový paušál, příspěvky z FKSP, dále příplatek za práci s lidmi se zdravotním postižením, příplatky za víkendy, svátky, osobní ohodnocení po 3 měsících Vaší práce.
Pošlete nám do 30. 12. 2022 životopis a krátký motivační dopis na e-mail
V předmětu e-mailu napište volné místo Lišov.
Pokud budete vybráni k pohovoru, ozveme se Vám nejpozději následující pracovní den po uzávěrce. Pohovor proběhne 12. 1. na adrese Česká 1175, J. Hradec v kanceláři vedení CHB Naplno.

Informace o společnosti Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec

Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec
Hůrecká 1006
Lišov
37372
IČO: 75011191
aktualizováno před více než rokem