Pracovník/ice v sociálních službách, sociální pracovník/ice, speciální pedagog/žka - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti, České Budějovice

Zdravotnictví / Pracovník/ice v sociálních službách, sociální pracovník/ice, speciální pedagog/žka - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti

Společnost FOKUS České Budějovice, z.ú.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 30 000 - 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ice v sociálních službách, sociální pracovník/ice, speciální pedagog/žka - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti (České Budějovice)

PP na dobu určitou s možností prodloužení.
Požadované vzdělání: buď vzdělání vysokoškolské, vyšší odborné- podle zákona č 108/2006 Sb. o sociálních službách (sociální a charitativní práce, sociální pedagogika, zdravotně sociální, sociálně právní, výhodou je kombinace se středním zdravotnickým vzděláním- registrovaná sestra, psychiatrická sestra), nebo středoškolské vzdělání + kvalifikační kurz pro práci v sociálních službách.
Odbornou kvalifikaci na speciálního pedagoga dle § 18 zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících.
Další požadavky: bezúhonnost, zdravotní způsobilost, znalost práce s internetem a na počítači (Word, základy Excelu). Praxe v oboru výhodou- uvítáme kontakty na reference z předchozího zaměstnání, stáže či dobrovolnické činnosti.
Osobní předpoklady: respekt k práci druhého, spolupráce a otevřenost v komunikaci s kolegy i klienty, odpovědnost vůči kolegům, nastavení a dodržování pravidel, týmovost a pozitivní přístup, ochota hledat cesty a způsoby řešení, když něco nejde, zodpovědnost vůči sobě a zájem pracovat s lidmi s duševním onemocněním.
Popis pozice: přímá práce s klientem formou case managementu- mapování potřeb, individuální plánování, nácvik dovedností potřebných k samostatnému bydlení, podpora v komunikaci a dobrých vztazích, poradenství, zprostředkování služeb, sociálně terapeutické a aktivizační činnosti, doprovody, spolupráce se sociální sítí klienta, veřejnými službami a dobrovolníky. Zaměřování se na silné stránky klienta a příběh jeho zotavení, podpora posunu tam, kde to je v danou chvíli pro klienta možné. Vedení dokumentace a administrativa související se službou.
Nabízíme: zajímavou práci ve vstřícném kolektivu se specifickým humorem, možnost pravidelných intervizí a supervizí, možnost podílet se na směřování organizace a profesního růstu a možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje .
Nástupní mzda pro sociálního pracovníka: 32.000 Kč, po zapracování možnost zvýšení.
Nástupní mzda pro pracovníka v sociálních službách: 30.000 Kč, po zapracování možnost zvýšení.
Informace o výběrovém řízení: životopis a motivační dopis zašlete e-mailem na adresu do 6. 9. 2023, do předmětu uveďte: VŘ pracovník/ce FOKUS ČB.
Pohovory s vybranými uchazeči proběhnou v polovině září 2023. O přesném termínu VŘ budeme zájemce informovat nejpozději v 1. zářijovém týdnu.


Informace o společnosti FOKUS České Budějovice, z.ú.

FOKUS České Budějovice, z.ú.

České Budějovice

IČO: 27023583
www.fokus-cb.cz
aktualizováno před 9 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Zdravotnictví