Pracovník/ice zákaznického servisu - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních), Ústí nad Labem

Obchod a cestovní ruch, Administrativa / Pracovník/ice zákaznického servisu - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních)

Společnost VAŠE ZUBNÍ CENTRUM s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Špitálské náměstí 3517, Ústí nad Labem
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 18 900 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ice zákaznického servisu - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních) (Špitálské náměstí 3517, Ústí nad Labem)

Náplň práce: pracovník bude v rámci cílené kampaně na zdravotnický personál, komunikovat s kandidáty z řad zemí bývalého SSSR ( společnost má akreditaci od ministerstva zdravotnictví -o vzdělávacího pracoviště dále se bude starat komplet o stávající i nové zákazníky, do této náplně spadá komunikace s nimi v rámci reklamací, objednávek, přeobjednávání, tvoření cenových kalkulací, aj.
Požadujeme: vyučení nebo středoškolské vzdělání, znalost ruského nebo ukrajinského jazyka na úrovni rodilého mluvčího, ŘP skup. B.
Nabízíme: stravenky.
Kontakt: zájemci se mohou hlásit na uvedený e-mail.

Informace o společnosti VAŠE ZUBNÍ CENTRUM s.r.o.

VAŠE ZUBNÍ CENTRUM s.r.o.
Špitálské náměstí 3517
Ústí nad Labem
40001
IČO: 4084471
aktualizováno před 4 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Pracovník/ice zákaznického servisu - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
VAŠE ZUBNÍ CENTRUM s.r.o.
Špitálské náměstí 3517 3517
Ústí nad Labem
IČO: 4084471