Pracovník/pracovnice v sociálních službách - pečovatel/ka odlehčovací služby - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče, Přerov

Zdravotnictví / Pracovník/pracovnice v sociálních službách - pečovatel/ka odlehčovací služby - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče

Společnost Charita Přerov

Smluvní vztah práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Šířava 1295, Přerov
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 143 Kč / hodinu

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/pracovnice v sociálních službách - pečovatel/ka odlehčovací služby - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče (Šířava 1295, Přerov)

Nástup dle individuální domluvy.

Náplň práce:
poskytování pečovatelských úkonů odlehčovací služby v domácnostech klientů (terénní forma práce), administrativní práce na PC.

Požadavky:
trestní rejstřík bez záznamu, výhodou - vzdělání dle § 116 odst. 5 písm. c) zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách (kurz pracovníka v sociálních službách, popř. jiné sociální vzdělání), akceptace poslání a hodnot Charity, komunikativnost, odpovědnost, schopnost samostatné i týmové práce, flexibilita.

Nabízíme:
zaškolení a odbornou podporu (supervize, metodické vedení), další vzdělávání v oboru.

Zájemci se mohou hlásit:
- zasláním životopisu a motivačního dopisu na email:

Informace o společnosti Charita Přerov

Charita Přerov
Šířava 1295
Přerov

IČO: 45180270
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Přerov v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Přerov v oboru Zdravotnictví