Pracovník/pracovnice v sociálních službách - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Třebenice

Zdravotnictví / Pracovník/pracovnice v sociálních službách - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jiráskova 306, Třebenice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 20 470 - 31 900 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/pracovnice v sociálních službách - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (Jiráskova 306, Třebenice)

Vyžadujeme znalost práce s hlínou, praxe v keramické dílně, případně znalost práce se šicím strojem, voskovými , temperovými a jinými barvami, práce s pedigem a podobně. Upřednostňujeme pracovníka s organizačními schopnostmi, tolerancí pro změnu.. Znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem - mentálním postižením vítána.
Do 18-ti měsíců nutno absolvovat kurz PSS. Po té možnost změny pracovního poměru na dobu neurčitou. Zaměstnanecké výhody : stravenky. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem a po domluvě osobně.

Informace o společnosti Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace

Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
Jiráskova 306
Třebenice
41113
IČO: 80195
aktualizováno před asi 2 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Pracovník/pracovnice v sociálních službách - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
Jiráskova 306 306
Třebenice
IČO: 80195