Pracovník pultu centrální ostrahy, dispečer pouze ozp - ostatní pracovníci ostrahy a bezpečnostních agentur, Havířov

Obrana a ochrana / Pracovník pultu centrální ostrahy, dispečer pouze ozp - ostatní pracovníci ostrahy a bezpečnostních agentur

Společnost DEFENDIT SECURITY s.r.o. - sídlo

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hlavní třída 387, Havířov
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 14 625 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník pultu centrální ostrahy, dispečer pouze ozp - ostatní pracovníci ostrahy a bezpečnostních agentur (Hlavní třída 387, Havířov)

Vzdálený monitoring zabezp. zařízení připojených na bezpečnostní centrum, obsluha PC s množstvím specifických programů, vyhodnocování přijatých signálů ze zabezp. systémů na střežených objektech, obsluha kamerových systémů, komunikace s kontaktními osobami a bezpečnostními sbory, koordinace výjezdové skupiny a ostrahy při zásazích na objektech, práce v nepřetržitém 2směnném provozu - 12ti hodinové směny (noční práce).

Požadavky: Vynikající znalost práce na PC na uživatelské úrovni (MS Office, OS Windows, internet) podmínkou, vynikající znalost českého jazyka - gramatika, ochota k dalšímu vzdělávání. Vynikající komunikační schopnosti.
Výhody: Práce s moderními technologiemi, možnost odborného rozvoje a dalšího vzdělávání, práce vhodná pro OZP, férový systém odměňování, práce v příjemném a čistém prostředí.

Zájemci o práci, ať zašlou e-mail s profesním životopisem na e-mail

Požadavky

  • Práce s PC - základní dovednosti PC
  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - internet a elektronická pošta

Informace o společnosti DEFENDIT SECURITY s.r.o. - sídlo

DEFENDIT SECURITY s.r.o. - sídlo
Hlavní třída 387
Havířov

IČO: 29391229
aktualizováno před 21 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Pracovník pultu centrální ostrahy, dispečer pouze ozp - ostatní pracovníci ostrahy a bezpečnostních agentur