Právník/právnička odboru sociálních věcí - podnikoví právníci, Olomouc

Právo / Právník/právnička odboru sociálních věcí - podnikoví právníci

Společnost Olomoucký kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jeremenkova 1191, Olomouc
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 24 770 - 36 470 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Právník/právnička odboru sociálních věcí - podnikoví právníci (Jeremenkova 1191, Olomouc)

(pracovní poměr na dobu určitou - zástup za mateřskou dovolenou, rodičovskou dovolenou)
charakteristika vykonávané práce: vypracovávání zásadních právních výkladů a stanovisek nebo stanovování obecných postupů aplikace právních předpisů nebo komunitárních předpisů ve specializovaných oborech ve vymezené působnosti státní správy nebo samosprávy včetně případného řešení věcně a právně složitých případů a zastupování veřejných zájmů v soudních sporech.
Požadavky: - dosažené vzdělání VŠ
- obor vzdělání právo
- znalosti oboru zákon o sociálních službách, zákon o sociálně-právní ochraně dětí, správní řád, - zákon o krajích, zákon o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich
- zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností v sociálních službách, při sociálně-- právní ochraně dětí výhodou
- praxe ve veřejné správě výhodou
- praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti:
- uživatelská znalost PC (MS Office)
- ŘP sk. B
- samostatnost
- komunikativnost
- smysl pro týmovou práci
- schopnost analyticky a koncepčně myslet
Přihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na pozici právník Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte POUZE na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje Personální útvar Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 8. 10. 2021 do 12:00 hodin.
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.
Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na www.olkraj.cz - volná pracovní místa na KÚOK - přihláška do výběrového řízení - formulář. Dokument lze otevřít a stahovat pouze přes internet. O ukončení výběrového řízení budou uchazeči informováni mailem. Po ukončení výběrového řízení si lze osobní materiály uchazeče osobně vyzvednout po domluvě u Ing. Eleny Šimkové (kancelář č. 716/7NP, tel.: 585 508 808, a to do konce kalendářního měsíce následujícího po dni vyhlášení výběrového řízení. Po uplynutí této lhůty budou všechny osobní materiály archivovány a skartovány dle platných právních předpisů.

Informace o společnosti Olomoucký kraj

Olomoucký kraj
Jeremenkova 1191
Olomouc
77900
IČO: 60609460
www.olkraj.cz
aktualizováno před více než 2 roky