Přípraváři masa - ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci, Cheb

Výroba a provoz / Přípraváři masa - ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci

Společnost NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva, práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Ašská 2393, Cheb
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 23 500 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Přípraváři masa - ostatní zpracovatelé masa, ryb a příbuzní pracovníci (Ašská 2393, Cheb)

Místo výkonu práce: Ašská 2393/8, 35002 Cheb. Vhodné také pro absolventy. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Možno i na dohodu o provedení práce. Nástup možný ihned. Pracovní doba: ranní směna 6 - 14 hod., 1x za 14 dní směna v sobotu.
Máte rádi maso a umíte vzít za práci? Přidejte se do našeho týmu NOVÁK MASO - UZENINY s.r.o. na pozici "Přípraváři masa". Aktuálně sháníme posily do prodejny v Chebu (prodejna se nachází v objektu Penny Marketu).

Náplň práce: zpracovat bourané maso, kterým doplníte pult, práce s mletým masem a výroba polotovarů - vše podle našich receptur, připravit polotovary do teplého pultu (ochucení a zamíchání mletého masa na karbanátky, sekanou, naložit vepřové maso na výpečky, nakořenit kuřata atp.), porcování kuřat - zaučíme, úklid a sanitace pracoviště, po této přípravě následuje prodej a obsluha zákazníků na prodejně.

Co od Vás očekáváme: pozice je vhodná pro šikovné kuchaře/kuchařky nebo kohokoliv s kladným vztahem k masu, hledáme zaručené a pečlivé kolegy/kolegyně zapálené do práce s masem a jeho úpravy, rádi vše naučíme na prodejně.

Nabízíme: práce ve stabilní české společnosti, na prodejně bez řezníka - ranní směny, odměna za práci o víkendech a svátcích, odměna za odpracované roky (zvyšování mzdy na základě odpracovaných roků), odměna za výročí narozenin, slevové poukázky na nákup zboží, příspěvek na stravování ve mzdě, lázně, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na aktivty - program Multisport (Multisport karta), odpovídající finanční ohodnocení, zaškolení na prodejně.

Kontakt pro zájemce: osobně na adrese Ašská 2393/8, 350 02 Cheb, emailem anebo telefonicky.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Naturální výhody
  • Jiné výhody

Informace o společnosti NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
Ašská 2393
Cheb
35002
IČO: 61250988
aktualizováno před asi rokem