Prodavač/ka-prodejní asistent/ka (maloobchod) - prodavači v prodejnách, Liberec

Obchod a cestovní ruch / Prodavač/ka-prodejní asistent/ka (maloobchod) - prodavači v prodejnách

Společnost Petr Borovanský

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště nám. Soukenné 115, Liberec
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 22 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Prodavač/ka-prodejní asistent/ka (maloobchod) - prodavači v prodejnách (nám. Soukenné 115, Liberec)

Zavedená a seriózní firma hledá kolegu/ kolegyni do prodejního týmu v oblasti outdoor, camping, military fashion.
Pro naši obchodní firmu hledáme optimistického, usměvavého a ochotného člověka, který by se rád realizoval v zavedené prodejně s textilem a doplňky pro pobyt v přírodě. Máte-li radost z práce, komunikace a vlídného přístupu, velmi rádi Vás poznáme. Vaší pracovní náplní bude kompletní provoz maloobchodní prodejny. Jedná se o prodej zboží, aranžování, zákaznický servis, elektronická komunikace atd. Budeme rádi, když se budete účastnit budování dobrého jména prodejny, značky i celé firmy.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?
Rádi bychom našli uchazeče s praxí v maloobchodním prodeji, nejlépe textilu a outdoor vybavení. Požadujeme kultivované komunikační schopnosti a vystupování. Práce s PC (pokladní systém, e-mail atd ). Proaktivní přístup k zákazníkovi, samostatnost. Čistý trestní rejstřík. Výhodou je alespoň základní jazyková vybavenost, orientace v IT a sociálních sítích.
Co vám můžeme nabídnout?
Nabízíme pracovní poměr v zavedené firmě s přívětivými a nekonfliktními kolegy, zajímavé finanční ohodnocení dle výsledků prodejny i firmy. Možnost dočasného uvolnění z prodejny k vyřízení osobních povinností během dne, bez nutnosti čerpat dovolenou. Sleva na prodávané zboží pro zaměstnance atd.
Hlásit se e-mailem nebo telefonicky v Po-Pá 9.30-18.00 hod.

Informace o společnosti Petr Borovanský

Petr Borovanský
nám. Soukenné 115
Liberec
46007
IČO: 64926036
aktualizováno před více než 2 roky