Prodavač / prodavačka - prodavači potravinářského zboží, Červený Kostelec

Obchod a cestovní ruch / Prodavač / prodavačka - prodavači potravinářského zboží

Společnost NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště 5. května 1238, Červený Kostelec
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 21 300 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Prodavač / prodavačka - prodavači potravinářského zboží (5. května 1238, Červený Kostelec)

Tradiční české řeznictví NOVÁK maso - uzeniny s. r. o. přijme do svého týmu na prodejně v Červeném Kostelci PRODAVAČE / PRODAVAČKU (prodejna se nachází v objektu Penny).

Náplň práce: nabídka a prodej masa, uzenin lahůdek a dalšího sortimentu; krájení a doplňování zboží do pultů; prezentovat zboží v pultech; obsluha pokladny, přímá obsluha zákazníků; kontrola cenovek a správnosti údajů na cenovkách; kontrola kvality a čerstvosti zboží; péče o vzhled a čistotu prodejny.

Požadavky na kvalifikaci: ochota pracovat na dvě směny - ranní / odpolední; praxe s prodejem zboží; dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování; zodpovědný přístup k práci; samostatnost; zdravotní průkaz.

Zaměstnavatel nabízí: práci ve stabilní české společnosti, příspěvek na stravování ve mzdě, příspěvek na penzijní připojištění, odměnu za práci o víkendech a svátcích, výhodné zaměstnanecké nákupy masa, odměna za odpracované roky = Lázně / poukaz, odměna za výročí narození, zvyšování mzdy na základě odpracovaných let, Multisport karta, zaškolení na prodejně.

Kontakt - paní Sokolová Markéta, tel.: +420 702 233 169 (od 08:00 hod. do 18:00 hod.), e-mail: (pro zaslání životopisu) nebo osobně v pracovní dny do 13:00 hod. na adrese 5. května 1238, Červený Kostelec.

Informace o společnosti NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
5. května 1238
Červený Kostelec

IČO: 61250988
www.zimbo.cz
aktualizováno před 22 dny