Programátor / programátorka, vývojář / vývojářka - vývojáři softwaru, Jičín

Informační technologie / Programátor / programátorka, vývojář / vývojářka - vývojáři softwaru

Společnost AG info, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Denisova 504, Jičín
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 35 000 - 60 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Programátor / programátorka, vývojář / vývojářka - vývojáři softwaru (Denisova 504, Jičín)

Právě teď do našeho kolektivu sháníme kolegyni nebo kolegu pro vývoj našich aplikací. Uplatnění u nás najde jak zkušený senior, tak nadaný začátečník. Vyvíjíme webové aplikace na platformě ASP.NET Core, desktopové aplikace (WPF) a máme i appku pro iOS i Android.
Co nabízíme? o Práci v menším, ale stabilním, kolektivu o Příjemnou vývojářskou práci na živých projektech - máme tisíce zákazníků v České republice o Práci s moderními technologiemi (.NET 5/6, Azure SQL, Azure IoT Hub, Azure Functions, Xamarin Forms, aj.) o Moderní vybavení k práci (Visual Studio 2022, ReShraper, 2xLCD monitor…) o Pro organizaci práce používáme Jira a Confluence, Upsource pro nezbytné code review a TeamCity pro Continuous Integration o Možnost zvyšování kvalifikace - účast na školeních či konferencích o Nadstandardní finanční ohodnocení, finanční prémie dle výsledků o 5 týdnů dovolené o Flexibilní pracovní dobu, možnost občasné práce z domu o Mobilní tarif s pořádným datovým balíčkem o Volitelné lekce angličtiny přímo na pracovišti o Příspěvek na obědy o Kanceláře v centru Jičína
Pozice je vhodná i pro absolventy.

Informace o společnosti AG info, s.r.o.

AG info, s.r.o.
Denisova 504
Jičín
50601
IČO: 60931906
aktualizováno před asi 2 roky