Projektový manažer pro projekty realizované z dotací eu - odborní administrativní pracovníci a asistenti, Rohatec

Administrativa / Projektový manažer pro projekty realizované z dotací eu - odborní administrativní pracovníci a asistenti

Společnost ŠEDOVÁ perfect service, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Budovatelská 872, Rohatec
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 25 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Projektový manažer pro projekty realizované z dotací eu - odborní administrativní pracovníci a asistenti (Budovatelská 872, Rohatec)

Do stále se rozvíjející společnosti hledáme projektového manažera / manažerku.
Náplň práce: řízení projektů z EU (SZIF, MPO, MPSV), řízení projektů od podání žádosti až do vyplacení dotace a následný monitoring projektu.
Požadavky: ŘP sk. B, ochota cestovat, komunikativnost, samostatnost, zodpovědnost, čistý trestní rejstřík, ochota učit se novým věcem, zkušenosti s řízením projektů nebo psaním podnikatelských záměrů výhodou, znalost účetnictví a VŠ vzdělání výhodou.
Co nabízíme: pracovní smlouva s možností prodloužení, dlouhodobá spolupráce, pravidelná mzda, měsíční odměny za kvalitně odvedenou práci. Po zapracování možnost práce z domu, služební telefon, notebook, stravné.
Pro domluvení osobní schůzky nejdříve telefonický nebo e-mailový kontakt. Tel. 702 007 073 Po-Pá od 8:00 do 13:00 hod, mail:

Informace o společnosti ŠEDOVÁ perfect service, o.p.s.

ŠEDOVÁ perfect service, o.p.s.
Budovatelská 872
Rohatec
69601
IČO: 2119463
aktualizováno před téměř 2 roky