Provozní elektrikář / elektrikářka - stavební a provozní elektrikáři, Náchod

Stavebnictví, Výroba a provoz / Provozní elektrikář / elektrikářka - stavební a provozní elektrikáři

Společnost Rubena, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Českých bratří 338, Náchod
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 27 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Provozní elektrikář / elektrikářka - stavební a provozní elektrikáři (Českých bratří 338, Náchod)

Pracovní poměr na dobu neurčitou; třísměnný provoz.

Náplň práce: Vaše hlavní úkoly: opravy a seřizování strojů a zařízení (silnoproud, slaboproud), diagnostika poruch elektrických systémů, aktivní řešení problémů se stroji, pravidelná údržba strojů a zařízení po stránce elektro, montáž, zapojování a opravy elektroinstalace v objektech.

Požadavky: střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyučení v oboru elektro, znalost elektrických zařízení, orientace v elektrických schématech, oprávnění podle vyhlášky č. 50/1978 Sb. - § 6, samostatnost, spolehlivost, zájem o obor, ochotu pracovat ve směnném provozu.


Zaměstnavatel nabízí: velmi dobré mzdové ohodnocení a příplatky ke mzdě, jistotu zaměstnání na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou, pracovní dobu pouhých 37,5 hodiny týdně, 5 týdnů dovolené, pravidelná odborná školení v oboru, stravování v závodní jídelně v ceně od 36,- Kč za oběd, výhodný tarif od mobilního operátora i pro rodinné příslušníky, příspěvek na penzijní připojištění, další benefity, náborový příspěvek až 45000,- Kč.

Kontaktní osoba: p. Balcarová Radka; tel.: 736 746 678 (Po-Pá od 07:00 hod. do 13:00 hod.) nebo osobně (Po-Pá od 07:00 hod. do 13:00 hod), e-mail.: (pro zaslání životopisu).

Informace o společnosti Rubena, s.r.o.

Rubena, s.r.o.
Českých bratří 338
Náchod
54701
IČO: 9725351
aktualizováno před více než 2 roky