Psycholog/-žka, psychoterapeut/-ka - osobní, rodinní a sociální psychologové, České Budějovice

Zdravotnictví / Psycholog/-žka, psychoterapeut/-ka - osobní, rodinní a sociální psychologové

Společnost Temperi, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jar. Haška 1818, České Budějovice
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 13 715 - 18 855 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Psycholog/-žka, psychoterapeut/-ka - osobní, rodinní a sociální psychologové (Jar. Haška 1818, České Budějovice)

Náplň práce: Přímá práce v ambulanci zahrnující terapeutickou podporu rodičů a dětí při rozpadu rodiny. Psycholog/psychoterapeut bude posílením týmu sociální pracovníků, kteří se v souladu se zásadami Cochemské praxe snaží motivovat rodiče k zodpovědnému chování a dohodnout se na záležitostech týkající se výchovy dětí a péče o ně. Cílem psychoterapeutické podpory dítěte bude eliminovat úzkostné a další nežádoucí projevy související s rozchodem rodičů. Součástí práce bude garantování projektu, vedení dokumentace klienta, spolupráce se sociálními pracovníky, účast na případových setkáních a klientských poradách.
Od psychologa očekáváme též pomoc dětem umístěným do pěstounské péče, které jsou zatížené traumatickými zážitky z raného dětství. Psycholog by měl být též k dispozici pěstounům, kteří se v rámci náročné péče o takové dítě mohou cítit vyčerpaně a kteří se potřebují naučit porozumět potřebám "zraněného" dítěte.
Požadujeme: odbornou způsobilost - magisterské studium v oboru psychologie nebo ukončený 5letý psychoterapeutický kurz; způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost; dobrý zdravotní stav; samostatnost, odpovědnost, flexibilita; schopnost týmové spolupráce, loajalita, aktivní přístup k práci; ochota učit se nové věci; práce na PC (MS Office - Word, Excel; Google Disk, další)
Nabízíme: práci na částečný úvazek (20 hodin týdně); mzda dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb.; mzda od 13.715,- Kč až 18.855,- Kč dle délky praxe + možnost osobního ohodnocení; uplatnění ve stabilní neziskové organizaci; příjemné pracovní prostředí; kvalitní a spolupracující tým; možnost dalšího vzdělávání
Místo výkonu práce: České Budějovice
Předpokládaný nástup: červenec 2023
Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené
V případě Vašeho zájmu o tuto pracovní pozici zašlete oslovující dopis a strukturovaný životopis.
Dokumenty zašlete na e-mailovou adresu: (Předmět emailu: "výběrové řízení"). Bližší informace podá na tel: 702 571 757 pí Mgr. Hana Francová.

Informace o společnosti Temperi, o.p.s.

Temperi, o.p.s.
Jar. Haška 1818
České Budějovice
37004
IČO: 28159179
www.tempericb.cz
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Zdravotnictví