Rada/odborný rada - poradce pro zaměstnavatele v projektu podpora zaměstnanosti osob se zdravotním postižením - odborní profesní poradci služeb zaměstnanosti, Pardubice

Služby, Administrativa / Rada/odborný rada - poradce pro zaměstnavatele v projektu podpora zaměstnanosti osob se zdravotním postižením - odborní profesní poradci služeb zaměstnanosti

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště Boženy Vikové-Kunětické 2011, Pardubice
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 25 280 - 37 170 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Rada/odborný rada - poradce pro zaměstnavatele v projektu podpora zaměstnanosti osob se zdravotním postižením - odborní profesní poradci služeb zaměstnanosti (Boženy Vikové-Kunětické 2011, Pardubice)

Náplň práce:
- vyhledává zaměstnavatele s potenciálem přijímat osoby zdravotně postižené (OZP) zejména na otevřeném trhu práce
- ve spolupráci se subjekty regionální sítě spolupráce identifikuje ekonomicky neaktivní osoby s pracovním potenciálem (komunikace se zaměstnavateli, zdravotnickými zařízeními, sociálními službami, vzdělávacími zařízeními, NNO, organizacemi zastřešujícími OZP apod.)
- poskytuje pradenství vhodným zaměstanvatelům pro OZP ohledně vhodné integrace na volný trh práce u daného zaměstnavatele
- poskytuje poradenství k právům a povinnostem zaměstnavatelů, vyplývajících ze zákona č. 425/2004 Sb., o zaměstnanosti, v oblasti zaměstnávání OZP (zejména § 79, 84)
- informuje klienty o možnostech uplatnění se na volném trhu práce (vhodné rekvalifikace, adekvátní poradenské činnosti, v případě zájmu zprostředkovává návštěvy u vytipovaného zaměstnavatele)
- řídí proces vedoucí k zaměstnání konkrétního OZP, koordinuje postupy a nástroje, které podporují zaměstnávání OZP
- vede poradenství v rámci zaměstnávání OZP a pracovní rehabilitace
- spolupracuje s oddělením trhu práce v souvislosti s komunikací se zaměstnavateli a využívánímnástrojů aktivní politiky zaměstnanosti
- spolupracuje s dalšími útvary ÚP ČR při realizaci projektu
- spolupracuje s manažerem osvěty a publicity na aktivitách a materiálch k vhodné informovanosti zaměstnavatelů a propagaci projektu

Služební místo je zařazeno podle přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 11. platové třídy.
Státní zaměstnanec se zařadí do platového stupně podle započitatelné praxe a míry jejího zápočtu podle § 3 nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen "žádost") doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu; podané osobně na podatelu služebního úřadu na výše uvedené adrese; podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu nebo podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky ID 4p2zpna.

Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádsot včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotvírat" a slovy "Výběrové řízení č.j. UPČR-2023/112525-78099809".

V žádosti je žadatel povinene uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení.

Lhůta pro podání přihlášek je 10. října 2023

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Boženy Vikové-Kunětické 2011
Pardubice
53002
IČO: 72496991
https://www.uradprace.cz/web/cz/-/rada-odborny-rada-poradce-pro-zamestnavatele-v-projektu-ozp-krp-pardubice-10-10-2023
aktualizováno před 8 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Pardubice v oboru Služby, Administrativa

Všechny pracovní inzeráty v okrese Pardubice v oboru Služby, Administrativa