Rada/odborný rada - referent zaměstnanosti v oddělení agentur práce odboru kontrolně právního generálního ředitelství úřadu práce české republiky v praze, id 10001550 - odborní profesní poradci služeb zaměstnanosti, Praha

Služby, Administrativa / Rada/odborný rada - referent zaměstnanosti v oddělení agentur práce odboru kontrolně právního generálního ředitelství úřadu práce české republiky v praze, id 10001550 - odborní profesní poradci služeb zaměstnanosti

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dobrovského 1278, Praha
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 27 650 - 40 740 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Rada/odborný rada - referent zaměstnanosti v oddělení agentur práce odboru kontrolně právního generálního ředitelství úřadu práce české republiky v praze, id 10001550 - odborní profesní poradci služeb zaměstnanosti (Dobrovského 1278, Praha)

Kontakt:e-mail: @uradprace.cz
Upřesňující informace:
Služební místo ve 12. platové třídě; obor služby Zaměstnanost. Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu určitou, a to po dobu dočasně nepřítomného státního zaměstnance (mateřská dovolená, dovolená bezprostředně navazující na mateřskou dovolenou a rodičovská dovolená).

Žadatel musí splňovat předpoklady stanovené zákonem o státní službě dle § 25 odst. 1).

Hlavní popis činností: Stanovení, sledování a vyhodnocení hlavních směrů vývoje v oblasti agentur práce. Navrhování a vytváření metodických postupů a opatření v oblasti agentur práce. Interpretace a aplikace právních předpisů. Připomínky k návrhům legislativních aktů. Samostatné vedení jednotlivých úkonů ve správním řízení a zajišťování agendy spojené s udělováním a odejímáním povolení o zprostředkování zaměstnání. Hodnocení průběhu a účinnosti procesu udělování a odejímání povolení ke zprostředkování zaměstnání. Expedice vydaných správních aktů a dalších písemností, práce se spisovou službou. Vedení evidence agentur práce a předkládání údajů z ní do centrální evidence vedené Ministerstvem práce a sociálních věcí. Evidence dokladů a hlášení vztahujících se k činnostem agentur práce dle zákona o zaměstnanosti. Poskytování Ministerstvu vnitra přehledu o změnách údajů v udělených povoleních ke zprostředkování zaměstnání. Poskytování Ministerstvu vnitra přehledu o pokutách uložených agenturám práce za porušení povinností vyplývajících z pracovněprávních předpisů podle příslušných právních předpisů. Podíl na správě kaucí, které poskytují právnické nebo fyzické osoby žádající o povolení ke zprostředkování zaměstnání podle § 14 odst. 1 písm. b) zákona o zaměstnanosti. Příprava podkladů a organizační zajištění jednání Komise generálního ředitele Úřadu práce České republiky pro udělování povolení ke zprostředkování zaměstnání. Podněty ke spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí v oblasti zabezpečení kvalitní podpory věcných agend příslušnými informačními systémy.

https://www.uradprace.cz/web/cz/-/rada-odborny-rada-referent-zamestnanosti-v-oddeleni-agentur-prace-odboru-kontrolne-pravniho-generalniho-reditelstvi-uradu-prace-ceske-republiky-v-pr-1

Pokud je to možné, vždy odkázat na stránky Kariéra na ÚP ČR (uradprace.cz), kde je k dispozici Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na dané služební místo.


Zaměst.výhody:
5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím.

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Dobrovského 1278
Praha
17000
IČO: 72496991
aktualizováno před více než rokem