Ředitel/ka technických služeb města liberec - nejvyšší představitelé společností a institucí (kromě politických, zájmových a příbuzných organizací), Liberec

Management / Ředitel/ka technických služeb města liberec - nejvyšší představitelé společností a institucí (kromě politických, zájmových a příbuzných organizací)

Společnost STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště nám. Dr. E. Beneše 1, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 27 250 - 40 120 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Ředitel/ka technických služeb města liberec - nejvyšší představitelé společností a institucí (kromě politických, zájmových a příbuzných organizací) (nám. Dr. E. Beneše 1, Liberec)

Jedná se o výkon funkce ředitele Technických služeb města Liberec. Požadujeme zkušenosti s vedením kolektivu podřízených osob, praxe ve vedoucí pozici alespoň 5 let, analytické, strategické a koncepční myšlení s důrazem na motivaci a vedení kolektivu dané společnosti. Dále požadujeme velmi dobrou úroveň komunikačních schopností pro jednání s právnickými i fyzickými osobami. Uvítáme ekonomické nebo technické vzdělání, praxi v oboru dopravy, stavebnictví či v oblasti komunálních služeb. Více informací www.liberec.cz sekce volná pracovní místa.
Zaměstnanecké výhody: dle možností dané organizace
Hlásit se do 28.3.2024 telefonicky. e-mailem nebo osobně na adrese Liberecká radnice, číslo dveří 107,105. Termín výběrového řízení bude upřesněn v dubnu 2024.

Informace o společnosti STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
nám. Dr. E. Beneše 1
Liberec
46001
IČO: 262978
https://www.liberec.cz/files/edeska/303528267-vr_reditel_ts_2024.pdf
aktualizováno před 2 měsíci